פרצופים בהירים עם עיינים כהות

• הוסף לסימניות
מה יכול להיות הבעיה, כשאני מצלמת תמונות פספורט, כיתה שלמה, ודווקא הבנות הבהירות, יוצאות כהות, שחור באזור העיינים וכו'.
הייתי מעלה תמונה, רק שאין לי רשות לעלות תמונות לא שלי, וכן זה בנות בכיתה ח'...
אם זה חשוב מאוד, אארגן ילדים בהירים, אצלם ואעלה שוב.
תודה מראש לעוזרים.

נתוני הצילום:
מצלמת 350D - קנון.
עדשה tamron 17-50
פלאש מובנה על המצלמה של קנון. ex ii 580 ספידלייט.

• הוסף לסימניות
פשוט.
אם אתה לא עושה פיצוי חיובי אז לבנים יוצאים באנדר ושחורים יוצאים באובר.

• הוסף לסימניות
א. תודה על התגובה, לא הספקתי להכנס עד עכשיו.... (ומחר אני מצלמת....)
ב. אז אין דרך קיצור? כל פעם צריך לכוון את המצלמה לפי ילדה בהירה או כהה?

• הוסף לסימניות
צריך לעשות פיצוי חשיפה לפלאש, לא למצלמה.
וזה לוקח שניה וחצי.

• הוסף לסימניות
צריך לעשות פיצוי חשיפה לפלאש, לא למצלמה.
וזה לוקח שניה וחצי.

• הוסף לסימניות
את יכולה פשוט לנסות לצלם על ידני. יש לך נתונים מסויימים שלא משתנים (חדר מסויים, פלאש אחד. השמש כמעט לא תבוא לידי ביטוי ולכן ההשתנות שלה לא חשובה).
את יכולה לשחק בהתחלה עם העוצמה הידנית של הפלאש ולראות מה מתאים, ואז להשאיר אותו על אותה עוצמה בכל יום הצילומים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, אני קצת מתביישת אבל--- אני באמת לא יודעת להוציא את המסקימום מהפלאש שלי, אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בטלפון איך לכוון את זה, כי אני מצלמת הרבה מאוד וחבל לי.
הטלפון שלי: 02-9922949 או שתשאירו טלפון ואני אחזור.
תודה מראש,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;480839:
סליחה על הבורות, אני קצת מתביישת אבל--- אני באמת לא יודעת להוציא את המסקימום מהפלאש שלי, אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בטלפון איך לכוון את זה, כי אני מצלמת הרבה מאוד וחבל לי.
הטלפון שלי: 02-9922949 או שתשאירו טלפון ואני אחזור.
תודה מראש,

את יכולה ליצור איתי קשר במייל עם תמונות דוגמא.
אני אנסה לכוון אותך.

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה