פרצופים, פרצופים...

• פותח הנושא ishai
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היי חבר'ה! ;)

כבר הרבה זמן שלא שיתפתי בכלום...
אז הנה כמה מהקשקושים/ שרבוטים/ ציורים מהזמן האחרון.:)

מה אומרים?

קבצים מצורפים

• קשקושים.jpg
    קשקושים.jpg
    KB 69.5 · צפיות: 34
  • 222.jpg
    KB 593.8 · צפיות: 0
  • 123.png
    123.png
    KB 193 · צפיות: 28
  • 2222.jpg
    2222.jpg
    KB 87.7 · צפיות: 34
  • 1123.png
    1123.png
    KB 195.4 · צפיות: 31
  • ילד סידור.jpg
    ילד סידור.jpg
    KB 113.6 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
אלוף!!
הידני שלך עולה על הממוחשב.

• הוסף לסימניות
נהדר!הכל!
אבל ממש אוהבת את הבעלי חיים שאתה מצייר
(התרנגוליםם..! :).)

• הוסף לסימניות
מדהים, הידני מטריף אל תגע במחשב (אולי רק לצביעה)

• הוסף לסימניות
מדהים וואו!!!

• הוסף לסימניות
נהדר כרגיל.
תשקיע בידיים ובאצבעות כמו שאתה משקיע בפנים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה כולם!
אגב, גם לדעתי הרבה פעמים הידני יותר חי וזורם.
יש מצב שזה בגלל שאני עדיין משתמש בלוח יחסית פשוט- bamboo small.

אם אני אעבור לאינטוס בגודל גדול יותר, אני אמור להרגיש שינוי משמעותי בזרימה וביכולת לצייר הרבה זמן בלי להתעייף? מישו עשה מעבר כזה?
ואולי בכלל שווה פשוט לחסוך לסינטיק וזהו...
מה אתם חושבים?

• הוסף לסימניות
השלב הידני מאוד, מאוד מקצועי וזורם ,כפי שכבר כתבו,

אולי פשוט לסרוק ולא לגעת בקו המקורי, להשתמש במחשב רק לצביעה (וכמה שיותר דמוי ידנית, ללא גוונים זרחניים).

את האמת שאני באותה הבעיה בדיוק, ואשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי איך מנקים את הדף הסרוק בכדי להשאיר את הקו הידני ,המקורי.

• הוסף לסימניות
דיסני מאחורך

פשוט מעולה!

• הוסף לסימניות
אלוף האלופים! איזה ציור! איזה זוויות! איזה הבנה חדה ובריאה של מבני פנים!!!
השראה ממש.
אגב, מאיפה השגת את המחברת השרופה המגניבה הזו?

נכתב ע"י מרים ליף;2079728:
(וכמה שיותר דמוי ידנית, ללא גוונים זרחניים).

<<אנחה>>
נגמר כבר הגרון מלהסביר לו. המקרה אבוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;2079937:
אלוף האלופים! איזה ציור! איזה זוויות! איזה הבנה חדה ובריאה של מבני פנים!!!
השראה ממש.
אגב, מאיפה השגת את המחברת השרופה המגניבה הזו?

<<אנחה>>
נגמר כבר הגרון מלהסביר לו. המקרה אבוד.

:) אין יאוש בעולם כלל! דווקא אני מנסה לעבוד על זה...זה פשוט הצבעים שבאים לי ישר בלי לחשוב...:confused:

והמחברת המגניבה ועוד הרבה אחרות- מכאן.

• הוסף לסימניות
אלוףףף!
אהבתי את האיור עם הצייד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ishai;2080004:
:) אין יאוש בעולם כלל! דווקא אני מנסה לעבוד על זה...זה פשוט הצבעים שבאים לי ישר בלי לחשוב...:confused:

והמחברת המגניבה ועוד הרבה אחרות- מכאן.

בסדר... בסדר...

וואו! איזה אתר משגע! מעניין, ציירת את הציורים בממוחשב על הטקסטורה? חוץ מהרעיון המקורי, הביצוע יצא מ-ד-ה-י-ם!

• הוסף לסימניות
הדמויות פשוט...כ"כ מלאות הבעה ואופי, פשוט משגע!
לפי מה שידוע לי לא כדאי לוחות גדולים, כי עם הזמן היד מאוד מתעייפת.
(המלצתה של דבורה קוטובסקי הדגולה!)

• הוסף לסימניות
משגעעעע!!!
גם לי אמרו פעם שהמחשב יכול להרוס פוטנציאל של ציירים מוכשרים.. צריך פשוט לצייר המווון ביד וגם שעוברים למחשב-להמשיך גם ביד.

• הוסף לסימניות
הציורים שלך מדהימים באמת,הדמויות מאוד מביעות ומצויירות מצויין,אני חושב שאתה אחד מהמאיירים המובילים בפורום הזה,אבל דבר אחד אצלך מפריע לי.
אחרי כל כמה דמויות מופלאות שלך מופיעה פתאום דמות של וואלט דיסני (בד"כ בבעה"ח)כאילו שישבת והעתקת אותה מתוך הסרט , והסגנון שלהם הוא מאוד יחודי
ובולט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;2083478:
הציורים שלך מדהימים באמת,הדמויות מאוד מביעות ומצויירות מצויין,אני חושב שאתה אחד מהמאיירים המובילים בפורום הזה,אבל דבר אחד אצלך מפריע לי.
אחרי כל כמה דמויות מופלאות שלך מופיעה פתאום דמות של וואלט דיסני (בד"כ בבעה"ח)כאילו שישבת והעתקת אותה מתוך הסרט , והסגנון שלהם הוא מאוד יחודי
ובולט.
תודה רבה, גם כבודו.
לא הבנתי למה זה בעיה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ishai;2083852:
תודה רבה, גם כבודו.
לא הבנתי למה זה בעיה...

זה בעיה גדולה , כי אם אני רוצה ציור בסגנון של פיקאסו ולאחר שהזמנתי אצלו הוא מצייר לי בסגנון ואן-גוך אני יהיה לקוח לא מרוצה אפילו שואן-גוך הוא מותג.
בציורים שלך רואים אותך ,גם אם לא תחתום מי שמכיר את העבודות שלך ידע שזה אתה.
אבל אם לא תחתום על הדמויות ה"וואלט דיסניות" אני לא ידע שזה אתה,אין ספק שהם מאוד יפות אבל אם אני רוצה את וואלט דיסני מין הסתם אני אפנה למקור לא?
(נניח שיש לי כסף מיותר).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה