*-* פרצופן *-*

• הוסף לסימניות
הדוגמית היחידה שהסכימה לעלות.
F2.8
1/160
ISO 200

אני מהסוג שאוהבת ביקורת ונהנית מאלו שטורחים לומר אותה, אז לא לפחד.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הלוקיישן והצבעוניות (המכונית אדומה בא לך טוב..)
אם היית מחכה עוד שניה זה היה בול המיקום של הילד בין 2 המכוניות.

וברכי נעים מאד :) (הרבה יותר ידידותי מנאסד :eek:)

• הוסף לסימניות
מה שרותי אמרה...
יפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1985225:

נראה לי שברכי קוראים לילדה... :p

• הוסף לסימניות
פלאפון נעלמת..
ברוכה השבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1985289:
נראה לי שברכי קוראים לילדה... :p
חשבתי שזה סוג של "לוגו"
חוץ מזה שאם הוא "פרצופן" סימן שהוא בן

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!! אהבתי את המכוניות

אולי כדאי טיפונת ליישר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1985302:
חשבתי שזה סוג של "לוגו"
חוץ מזה שאם הוא "פרצופן" סימן שהוא בן
צודקת!!!!!!!!!!! לא חשבתי על זה...חח:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1985301:
פלאפון נעלמת..
ברוכה השבה!
יעל , אני חזרתי לפה כבר מעל חודש .. נראה לי שאת קצת נעלמת
או שלא שמת לב... :rolleyes: :p
אבל בכל מקרה תודה ,תודה! וברוכים הנמצאים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1985225:

יש אחת שהמכונית בא קדימה יותר, אבל כאן הפרצוף נראה יותר שפוי, וגם הקומפוזיציה יותר נעימה ככה.
כן אני ברכי.
וזה אכן ילד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פעמון;1985312:
מאוד יפה!! אהבתי את המכוניות

אולי כדאי טיפונת ליישר

בקשר לישור את צודקת, יש אכן אשליה שזה עקום בגלל הכביש. אבל שתראי את הישיבה של הילד, תראי שהתמונה מיושרת לפי הישיבה שלו.

• הוסף לסימניות
מקסים, תמונה יפה, הלוקיישן, התאורה האחורית העדינה, זווית הצילום הנמוכה ...

קו הפוקוס עקום, התמונה כולה מוטה שמאלה.
בשביל לשפר את הקומפוזיציה כדאי למקם את המצולם בשליש הימני תחתון, לוותר על החלק התחתון לטובת יותר עצים ברקע. לקיחת צעד שמאלה, הטיה של המצלמה לימין תכניס את המשך הכביש. במצב הנוכחי מתקבל קטע כביש קטן, בהטיה הצידה, הכביש ימשיך להיטשטש ברקע ... אם יש תמונה בלי הווינקר של הרכב האפור שקרוב לו לראש היא עדיפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1985468:
מקסים, תמונה יפה, הלוקיישן, התאורה האחורית העדינה, זווית הצילום הנמוכה ...

קו הפוקוס עקום, התמונה כולה מוטה שמאלה.
בשביל לשפר את הקומפוזיציה כדאי למקם את המצולם בשליש הימני תחתון, לוותר על החלק התחתון לטובת יותר עצים ברקע. לקיחת צעד שמאלה, הטיה של המצלמה לימין תכניס את המשך הכביש. במצב הנוכחי מתקבל קטע כביש קטן, בהטיה הצידה, הכביש ימשיך להיטשטש ברקע ... אם יש תמונה בלי הווינקר של הרכב האפור שקרוב לו לראש היא עדיפה.

אכן, התמונה השניה היתה עדיפה גם עלי.
אך שם הפנים לא מחמיאות כל כך, אישית אני לא אוהבת לשנות פרצופים גם אם מדובר באותה תאורה.
כאן אני רואה שבהחלט מציקה הזוית, גם לי היא הציקה וניסתי לשחק עם הקרופ ולא ממש הצלחתי.
כנראה שנדרשים עוד נסיונות.

תודה על הפירוט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה