דרוש מידע פרצו בטעות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש חיה כזו שנקראת פצויים מהמשטרה,
לגבי שוטרים שניסו להכנס לי לבית בטעות,
ןלא הצליחו כי הדלת היתה נעולה (ניסו משהו בחור של המפתח).
(כמובן אחרי שאברר הלכתית).

• הוסף לסימניות
אין נזק? אז על מה פיצוי?

• הוסף לסימניות
על הניסיון להכנס בלי לברר אם זו הכתובת.

• הוסף לסימניות
גם אם היה נזק, הסיכוי לקבל פיצוי מהמשטרה הוא אפסי,

לי קראו לחקירה בגלל טעות בזיהוי של חשוד אחר (אותו שם משפחה), על אף כל ההסברים שלי נאלצתי לקחת עו"ד במחיר יקר כדי להוכיח את חפותי, ואחרי כל זה התיק נסגר מחוסר ראיות ולא חוסר אשמה.
אני עובד במקום שבודקים עבר פלילי והתיק הפלילי פגע בפרנסתי, אך המשטרה התעלמה עד עצם היום הזה מכל המכתבים והערעורים שהגשתי.
ידוע שטחנות הצדק טוחנות לאט, אך פה במדינה הטחנות כנראה מקולקלות לגמרי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא נשמע שהיה נזק.

נזק ממשי מנסיון פתיחת דלת? קורה לפעמים גם עם שכנים קצת עאבלים...
אולי על עוגמת נפש, אם תצליח להוכיח נזק , אבל זה קשה יותר.
אם תצליח- ככל הנראה תהיה זכאי לפיצוי

כן? מה הבעיה?
כל כך מהר הנושא מוצה?
אתה רואה שלא.
אני כתבתי נזק של עוגמת נפש, לא נזק פיזי.

ואתה עלול להיות מופתע שגם שכנים קצת עאבלים אפשר לתבוע:)

• הוסף לסימניות
לנו נכנסו כמה פעמים אנשים בטעות ואפי' היה גם הומלס בכוונה .....
נו ואז ממשיכים הלאה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה