דרוש מידע פרקט לחדר שינה

• הוסף לסימניות
אני מברר על פרקט.
אשמח שתמליצו לי על סוג פרקט איכותי שיכולים לנקות עם מים, כמה עולה,להמלצות על מקום /מישהו שעושה את זה
בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש לי פרקט של קוויקסטפ, בשני חדרים.
קניתי אותו כי הוא אמור להיות עמיד למים, ככה לפחות היתה ההצהרה של המוכר והקטלוגים. אבל ברבות השנים הסתבר שאולי הוא עמיד בפני שטיפה אירופאית, ולא שטיפה ישראלית עתירת מים. התלוננתי בפני המוכר ואז התברר שכל פרקט עמיד למים עמיד למים רק בקטנה - כוס שנשפכה או סמרטוט טיפונת יותר רטוב מסמרטוט לח. בקיצור, במבחן הזמן - איני ממליצה.

• הוסף לסימניות
אני מברר על פרקט.
אשמח שתמליצו לי על סוג פרקט איכותי שיכולים לנקות עם מים, כמה עולה,להמלצות על מקום /מישהו שעושה את זה
בתודה מראש!
לא מומלץ בכלל, לכו על דמוי פרקט, יש דגמים מאד יפים

• הוסף לסימניות
יכולה להמליץ לך על הפרקט של נגב, הוא מעולה וגם גרמני, אנחנו מאוד מרוצים ממנו הוא איכותי מאוד, אני גם שוטפת אותו עם מעט מים והוא נשמר בצורה מעולה

• הוסף לסימניות
אם את שוטפת אם הרבה מים קחי את הדמוי פרקט יש היום דגמים מדהימים
ואם את יכולה לשטוף אם םחות מים קחי את הפרקט הרגיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה