כללי פרק הקומיקס הראשון עם הגופן החדש

• הוסף לסימניות
כפי שהבטחתי אני מעלה כאן את הפרק הראשון בו השתמשתי בגופן שהוכן לי באדיבותו של PsGrasper

• הוסף לסימניות
הקובץ

הנה הקובץ

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 198.3 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה!
(הכל!)

• הוסף לסימניות
מתחיל יפה. הערות:
1. הרקע מאחורי התמונות דומיננטי מידי. כדאי להבהירו.
2. בועות הדיבור לא מונחות בסדר הנכון - תמיד קוראים ראשונה את הימנית ואח"כ את השמאלית. ניתן בקלות לתקן זאת.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
וכל הכבוד לאלי פריד על הפונט היפה!!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד כדאי מאוד לסדר את הבלונים,
הפונט יפיפה רק חבל שהוא לא Open Type

• הוסף לסימניות
שיפרתי .

שיפרתי לפי הערותיכם המועילות חן חן!

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 170.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
בפרט לאחר השינוי האחרון

וצל"ש לאלי גרספר

• הוסף לסימניות
הצל, לדעתי, מוסיף כובד ובילבול לכל הויזואל. מה דעתך לתחום את הריבועים במסגרת שחורה עדינה? כמובן ללא הצל.

• הוסף לסימניות
ההערות מתקבלות בברכה. הן יבואו לשימוש בפרקים הבאים בע"ה. ישר כח! אפשר להוסיף עוד.

• הוסף לסימניות
פונט יפיפה ומתאים ביותר. רק חבל שהבלונים מסתירים כל כך הרבה מהתמונות, כמו חלקי פנים, את הטרקטור ועוד. אנחנו משקיעים מאמץ רב לצמצם מה שיותר את השטח של הכיתובים, כדי שלא לפגוע בתמונות.
עוד דבר שמצא חן בעיני: הבאות הפנים ובמיוחד העיניים. זה חשוב לא פחות - ואולי אף יותר - מאשר התמונה עצמה. רבים ממציירי הקומיקסים מתעצלים ומתעלמים מכך. עלו והצליחו!

• הוסף לסימניות
אלי, אני נפעמת מהפרגון. אין הרבה אנשים מקצועיים כל כך בתחום זה שככה עוזרים ומפרגנים.

אלף, הציורים יפים מאד, לא יאומן.
אך גם אני מצטרפת לענין ההבהרת הרקע, צריך להבהיר את הרקע, אולי אפילו לא צריך שם תמונה כלשהי אלא רקע חלק. גם ההצללה מיותרת.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eli_7;38314:
פונט יפיפה ומתאים ביותר. רק חבל שהבלונים מסתירים כל כך הרבה מהתמונות, כמו חלקי פנים, את הטרקטור ועוד. אנחנו משקיעים מאמץ רב לצמצם מה שיותר את השטח של הכיתובים, כדי שלא לפגוע בתמונות.
עוד דבר שמצא חן בעיני: הבאות הפנים ובמיוחד העיניים. זה חשוב לא פחות - ואולי אף יותר - מאשר התמונה עצמה. רבים ממציירי הקומיקסים מתעצלים ומתעלמים מכך. עלו והצליחו!
באמת תודה. אגב הייתי בהרצאה שלכם במתנ"ס רוממה ולמדתי מכם רבות.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
מצטרף להערת יפה פה (אם כי אני מעדיף לבן על שחור).

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, בהצלחה!!!
הפונט חמוד.

גם אני בעד מסגרת שחורה עדינה
וגם - הניקוד בכותרת יושב לא טוב וזה בולט מדי, אפשר לעשות אותו בשכבות נפרדות ולסדר את זה.

• הוסף לסימניות
שיניתי כעצותיכם

איך זה עכשיו?

קבצים מצורפים

• 4
    KB 153.8 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה