נספח לאתגר פרק שירה • נספח לאתגר 60

• הוסף לסימניות
פטפוטים ושאלות לכאן...
מקווה שהאתגר מספיק מובן

• הוסף לסימניות
@מנוחה שלמה היצירה יפה אבל לא מבטאת את הפסוק- איפה הצדיק?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@פרספכתיבה אני מעדיף לשנות את העלאות שלי למצויר. כמובן אני לא יכולתי בגלל שעבר הזמן. תוכלי בבקשה לעשות זאת בשבילי? אותם יצירות רק במצויר, אני מעלה כאן, אשמח

Default_Create_for_me_a_crow_standing_by_its_nest_which_sits_o_3.jpg
Default_Make_me_two_crane_type_birds_in_the_middle_of_the_fore_1.jpg
Default_A_picture_full_of_trees_and_oaks_of_different_types_T_1.jpg

• הוסף לסימניות
@פרספכתיבה אני מעדיף לשנות את העלאות שלי למצויר. כמובן אני לא יכולתי בגלל שעבר הזמן. תוכלי בבקשה לעשות זאת בשבילי? אותם יצירות רק במצויר, אני מעלה כאן, אשמח

צפה בקובץ המצורף 1700805צפה בקובץ המצורף 1700806צפה בקובץ המצורף 1700807
אני לא יודעת איך עושים את זה
וגם תנאי האתגר הם תמונה ריאליסטית ולא מצוירת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא ניתן להחליף תמונה וליהנות מדירוג שניתן על יצירה אחרת.
אפשר למחוק את ההודעה הקודמת ולהעלות חדשה.

מי שרוצה למחוק, יכול לדווח על ההודעה ולבקש מחיקה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה