פרשת המן - סגולה לפרנסה

• הוסף לסימניות
קיבלתי במייל

קבצים מצורפים

• פרשת המן - A5_עמוד_1.jpg
    KB 475.1 · צפיות: 23
  • פרשת המן - A5_עמוד_2.jpg
    KB 459.4 · צפיות: 18
  • פרשת המן - A5_עמוד_3.jpg
    KB 473 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
רק רציתי להסב את תשומת לבכם לכך שעל ברכת המזון מתוך ברכון בכוונה יש הבטחה...
כאן זה רק סגולה...
אני לא נגד בכלל. רק להזכיר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1506974:

סליחה שאני שואלת, מה זה המקפיצה הזו?
לא פעם, ולא פעמיים פתאום אני רואה את המילה הזו למה ומדוע היא מופיעה, יש מי שיוכל לאלפני בינה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחר עולה;1507084:
סליחה שאני שואלת, מה זה המקפיצה הזו?
לא פעם, ולא פעמיים פתאום אני רואה את המילה הזו למה ומדוע היא מופיעה, יש מי שיוכל לאלפני בינה???

כשאת כותבת באשכול ישן או מלפני כמה שעות את מקפיצה אותו לראש הרשימה
זה שפה פרוגית :)

• הוסף לסימניות
העלתי עוד גירסה
לדעתי יותר נח

קבצים מצורפים

• פרשת_המן_שנים_מקרא_ואחד_תרגום.pdf
    KB 227.8 · צפיות: 111
  • הוסף לסימניות
הכי נח......

קבצים מצורפים

• forumpics.a7.org__file=20110111121519.pdf
    KB 51.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
קיבלתי במייל,
לדעתי הרבה יותר נח מכל מה שהעלו כאן - מסודר מאוד לעין וברור מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה