פרשת השבוע מעולם לא הייתה רלוונטית כל כך

• הוסף לסימניות
טוב, אם כך, עכשיו צריך לחפש את האקר המסתורי..

• הוסף לסימניות
לא ממש התעמקתי בזה בגלגול הנוכחי,

אבל לפני 5 שנים ככה השם העיקרי של מערכת הפורומים כאן הייתה כְזו שבה "המנהלים קוראים כל מה שבתיבה הפרטית".
כן, גם לי זכור כך מהגלגול הקודם, סביבות הזמן הזה... (כאן מותרת השלישיה ?)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן, גם לי זכור כך מהגלגול הקודם, סביבות הזמן הזה... (כאן מותרת השלישיה ?)
יש לי מה להגיב על זה, אבל אני יעצור כאן.
בסה"כ אני נהנה מהאתר ואין לי עניין ל..
הבנתי שפעם היה להם.
כולל גישה לכתובת המייל איתה נרשמתם, דרכה לפעמים יודעים מי בעל הניק.
@למען דעת ככה גילית את זהותי עוד כשהייתי פנס, חטטן שכמוך...

• הוסף לסימניות
הבנתי שפעם היה להם.
האמת שאני מעדיף להאמין למה שכתבה מרשמלו שאין להם גישה,
אז כנראה שאכן היום אין.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבנתי שפעם היה להם.
בדיוק תהיתי לאחרונה אם הפנס עורטל סופית בערפל
ומי מכל המוכשרים כאן הוא היורש שלו....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חברים, להתרכז חזרה בכתיבה מקצועית.
מי שצריך עזרה בנושאים מנהליים מוזמן לפנות ישירות להנהלה הבכירה.

• הוסף לסימניות
@מירה דביר , יכול להיות שחברה/ קולגה בעבודה השתמשה במחשב שלך בלי לזכור לעבור לחשבון שלה? אולי יש עוד מישהו בבית/ במשרד שיש להם ניק ושכחו לעבור? לפעמים החיים פשוטים יותר ממה שנראה לנו.
אם לא עולה בדעתך כלום, תשלחי תלונה למערכת האתר, שיבדקו מה הייתה הבעיה.
ולניק העלום שפרסם: השיר מדהים. לרגעים חששתי לגלישה לפוליטיקה העכשווית, אבל לא. וזה מדהים!

• הוסף לסימניות
@מירה דביר , יכול להיות שחברה/ קולגה בעבודה השתמשה במחשב שלך בלי לזכור לעבור לחשבון שלה? אולי יש עוד מישהו בבית/ במשרד שיש להם ניק ושכחו לעבור? לפעמים החיים פשוטים יותר ממה שנראה לנו.
כן!!
נפתרה התעלומה.
תודה לדואגים, התומכים, השואלים, המסייעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה