כן, גם לי זכור כך מהגלגול הקודם, סביבות הזמן הזה... (כאן מותרת השלישיה ?)לא ממש התעמקתי בזה בגלגול הנוכחי,
אבל לפני 5 שנים ככה השם העיקרי של מערכת הפורומים כאן הייתה כְזו שבה "המנהלים קוראים כל מה שבתיבה הפרטית".
יש לי מה להגיב על זה, אבל אני יעצור כאן.אין למנהלים גישה להודעות פרטיות!!!
(למעט של עצמם, כן?)
החתימה שלך מדהימה.מה זה, סלפי?
כן, גם לי זכור כך מהגלגול הקודם, סביבות הזמן הזה... (כאן מותרת השלישיה ?)
הבנתי שפעם היה להם.יש לי מה להגיב על זה, אבל אני יעצור כאן.
בסה"כ אני נהנה מהאתר ואין לי עניין ל..
נו נו.האמת שאני מעדיף להאמין למה שכתבה מרשמלו שאין להם גישה,
אז כנראה שאכן היום אין.
זה לא היה ממש סוד...בדיוק תהיתי לאחרונה אם הפנס עורטל סופית בערפל
ומי מכל המוכשרים כאן הוא היורש שלו....
לניק העלום שפרסם: השיר מדהים.
כן!!@מירה דביר , יכול להיות שחברה/ קולגה בעבודה השתמשה במחשב שלך בלי לזכור לעבור לחשבון שלה? אולי יש עוד מישהו בבית/ במשרד שיש להם ניק ושכחו לעבור? לפעמים החיים פשוטים יותר ממה שנראה לנו.
תודה יקרה.לכאורה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים