פלייבק פשוט אנשים פליבק

• הוסף לסימניות
אוהו, מהמם!!!!

והסוף---:eek:

יאלה, תתחילו להקליט בתוכנה אמתית...

• הוסף לסימניות
אוהו, מהמם!!!!

והסוף---:eek:

יאלה, תתחילו להקליט בתוכנה אמתית...

התוכנה הזאת עושה טוב את העבודה
אבל יש בעיה שהיא נותנת רק פעם אחת לבחור שיר
ממש מבאס...

• הוסף לסימניות
נכון...
התכוונתי גם שהיא משמיעה כל מיני רעשים נלווים, כי עשיתם לי חשק לשמוע את השיר חי ואמיתי בלי כל הרעשים האלו (מבינה אותי, נכון?;))
ומזדהה לגמרי, כי הרבה פעמים מתחשק לי להקליט שיר ושזה ישמע לפחות כמו באמיתי , בתוכנה נורמלית והיא לבינתים איננה...
אבל לגמרי מהמם!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא עשית פלייבק בווקאלרימובר
רק הורדת את השירה באמצעות האתר:)

ו.. זה לא באמת פלייבק, כן?
בכל אולפן מקצועי לא יתנו לכם להוציא ככה שיר
רקאומרת
ברור!
צודקת בכל מילה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי דבר ממה שקורה כאן
הפלייבק מושלם,אבל באמת רק הורדת את השירה ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גם עושה את זה סתם בשביל הכיף,זה לא מקצועי אבל זה באמת נחמד...

• הוסף לסימניות
אני גם עושה את זה סתם בשביל הכיף,זה לא מקצועי אבל זה באמת נחמד...

ברור שזה לא מקצועי אני עושה כדי לזהות תפקידי כלים כדי להכין לפי זה את הפלייבק

• תודה
Reactions: RBH
  • הוסף לסימניות
יש תוכנות של בינה מלאכותית שכל הזמן מתחדשות.
בדקתי את LALA.AI
וקיבלתי תוצאות מדהימות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה