דרוש מידע פשוט הזוי בהמתנה על הקו לנציג של ביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
האם משהו נתקל בזה ועם מי ניתן לדבר

• הוסף לסימניות
מצויין שאלו הציפיות שלנו. אבל כדאי גם לזכור באיזו מדינה אנו חיים. אולי מישהו כאן שכח.
אם היתה לנו את האפשרות עדיף היה קודם לאסור תח"צ בשבת ועוד כמה דברים...

• הוסף לסימניות
האם משהו נתקל בזה ועם מי ניתן לדבר
זה חדש לך?
לא הבנתי זה כבר שנים שיש שם שירת נשים בטלפון ביטוח לאומי לצדך ........... ברגעים החשובים של החיים
ומה בהמתנה לאגד אין שירים גם שם יש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמו שאני זוכרת זה משהו כמו...
"ביטוח לאומי לצידך... ברגעים החשובים של החיים"
שינו משהו מאז??

• הוסף לסימניות
זה חדש לך?
לא הבנתי זה כבר שנים שיש שם שירת נשים בטלפון ביטוח לאומי לצדך ........... ברגעים החשובים של החיים
ומה בהמתנה לאגד אין שירים גם שם יש
כמו שאני זוכרת זה משהו כמו...
"ביטוח לאומי לצידך... ברגעים החשובים של החיים"
שינו משהו מאז??
מתחיל בשיר הזה ואחר כך שירים זוועה ממש לא קשורים לביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
גם אני נתקלתי בזה והזדעזעתי מהשירים הרחוביים.
צריך לפנות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נתקלתי בו גם!
פשוט נורא ואיום!!!

• הוסף לסימניות
וזה בלי קשר להמתנה הארוכה מאד אליהם !!

• הוסף לסימניות
חיכיתי היום חצי שעה עד שענו לי והשירים ממש לא לעניין.
רגילה להמתין על רמקול אבל עקב אוזניים קטנות בסביבה, הצמדתי לאוזן.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה