נכתב ע"י Magic Brush;1156989:וואו!!! לא משהו שפוי!!!!!!!
רק תגידו לי משהו אחד. למה צריך לצלם אותו מזיע עם כזה עור שומני? זה הדבר היחיד שהפריע לי.. סורי.
וחיים, תעלה עוד דברים שלו. זה מרתק!
מורגן פרימןנכתב ע"י דאבל אימפקט;1156983:שחקן?? זה לא נלסון מנדלה?
דווקא זה מה שעשה את האפקט הריאליסטי... בלי הפאנץ' "הקטן" הזה הציור היה פחות מציאותי בעיניי... ואעלה עוד דברים שלו תכףנכתב ע"י Magic Brush;1156989:וואו!!! לא משהו שפוי!!!!!!!
רק תגידו לי משהו אחד. למה צריך לצלם אותו מזיע עם כזה עור שומני? זה הדבר היחיד שהפריע לי.. סורי.
וחיים, תעלה עוד דברים שלו. זה מרתק!
יש יותר ממנו?נכתב ע"י מוטי הלר;1156994:תשאף להיות כמוהו אז תהיה חצי ממנו...תשאף להיות יותר ממנו אז תהיה כמוהו
נכתב ע"י שמשונית;1157034:לדעתי יש פה איזה טריק
אא''כ תוכיחו אחרת
נכתב ע"י Haim6130;1157091:העליתי עוד כמה ציורים שלו מכמה סגנונות,
התאהבתי בטירוף בסגנון שהוא צייר את ג'ק ספארו וג'ון קונור.
אם אני לא טועה, בתיק העבודות של דבורה קוטובסקי פה בפורום ישנם ציורים עם סגנון די דומה
באפליקציה שהוא צייר בה את השחקן הכושי, ניתן לשמור סרטון בהילוך מהיר של תהליך העבודה. וזה מה שהוא עשה... פיצ'ר שימושי ונחמד ביותר ד"א.
בסרטון שצירפתי כאן, הוא מצייר באייפד חתלתול עם אפליקציה של עפרונות, רואים ממש איך הוא מצייר בידיים. אל תטעו... הוא פשוט בנאדם תותח. הבחור כולה בן 23!
תהנו!![]()
לאה יש לך סיכוי!נכתב ע"י *לאה;1157138:לא נורמלי, בא לי לנסות גם...![]()
כן, ממש...נכתב ע"י טירה;1157168:לאה יש לך סיכוי!
אחרי הליצן המאלף שלך
את ממש קרובה....
נכתב ע"י *לאה;1157612:כן, ממש...
אני צריכה רק אייפד ואפליקציה כמו שלו ואני מסודרת
תודה על הפירגון, בינתיים זה רק בגדר משאלה...
טוב שהזכרת לי, שכחתי להוסיף את הפרט החשוב הזה, איפה קונים?...נכתב ע"י Haim6130;1157624:רק חבל שאין לי 1000+ שעות פנויות.
עד שלמדתי לשלוט במחשב ובתוכנות לקח לי כמה שנים,נכתב ע"י המקצוען;1157617:אני לא מבין בציור, אבל אני משער שהאייפד שלו והאפליקציה הם הבעיות הזולות..
יש לו גם ציור של וולברין בסגנון הזה...נכתב ע"י eden7115;1157894:הציור של ג'ק ספארו צריך להיתלות במוזיאון לדעתי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים