פשוט חובה צפייה, לא לבעלי לב חלש!

• הוסף לסימניות
שימו לב איך שבשני קטעי הוידיאו בולט שהוא עובד על כל הציור בו זמנית, ולא מתמקד על חלק חלק.
תמיד ידעתי שזה חשוב, אבל עכשיו אני רואה עד כמה. זה מוסיף כ"כ לשוויון והרמוניה בין בצבע, בין בתאורה ובין ברמת העיבוד (רואים שעבדו על כל הציור באותה רמת השקעה).
מאותה הסיבה גם אהבתי שבקליפ הראשון הוא בשלב ראשון מרח את כל הציור בתורכיז- גם מתחת למקום שאמורה להיות דמות- זה ניכר בתוצאה הסופית!
ותודה על ההעלאה!

• הוסף לסימניות
ציורים מדהימים פעם ראשונה שאני רואה מישהו ברמה של לאה..
מוזר .. חשבתי שפרוג יסננו שמות כמו מורגן פרימן וכדו :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;1158996:
מוזר .. חשבתי שפרוג יסננו שמות כמו מורגן פרימן וכדו :D

לזה גם אני ציפיתי שיהיה סינון של כל הדו שיח של השחקנים האלו..
אבל כנראה שאף אחד לא התלונן.. זה תלוי רק בזה!

• הוסף לסימניות
ציור ריאליסטי ברור במצריך כשרון רציני.
אבל יותר מזה טונות סבלנות ושעות של עבודה,
אז למי שיש את זה, קדימה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;1157172:
הכי אהבתי שכשהוא מקטין ומגדיל את המסך, הוא לא משתמש באצבע המציירת, הוא מחזיק אותה למעלה, כאילו היא מלוכלכת מצבע... :)

לא מבינה באייפד, אבל משערת שהאצבע חייבת להיות למעלה כדי לא ליצור קו נוסף בציור.
עובדה שכשהאצבעות האחרות נוגעות במסך הן לא מציירות, זו כנראה אופציה מובנית או משהו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina;1168087:
לא מבינה באייפד, אבל משערת שהאצבע חייבת להיות למעלה כדי לא ליצור קו נוסף בציור.
עובדה שכשהאצבעות האחרות נוגעות במסך הן לא מציירות, זו כנראה אופציה מובנית או משהו...

כשאצבע אחת נוגעת - היא מציירת, כששתי אצבעות נוגעות בבת אחת - הן מקטינות / מגדילות / מסובבות את משטח העבודה. תלוי בתנועה שלהן.

• הוסף לסימניות
האיפד צריך להיות מיוחד לציור ??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamarz;1169907:
האיפד צריך להיות מיוחד לציור ??

האמת שלא... פשוט אייפד רגיל, רצוי כמה שיותר איכותי (במקרה הזה מדובר בדגם האחרון של אפל - האייפד אייר), מורידים אפליקציית-ציור כלשהי ומתחילים לחרוק שיניים :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1159005:
לזה גם אני ציפיתי שיהיה סינון של כל הדו שיח של השחקנים האלו..
אבל כנראה שאף אחד לא התלונן.. זה תלוי רק בזה!

זה כנראה פשוט לרב האנשים כאן לא אומר כלום.
לי למשל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה