כללי פשוט להצליח

• הוסף לסימניות
אז ככה
זה בדיוק מה שהלקוחה בקשה
מה דעתכם? מה מביניהם? מה לשפר?
רואים שזה 100 האותיות בכחול?
תודה מראש לעונים

קבצים מצורפים

• ללא שם-1-02.png
    KB 124.6 · צפיות: 18
  • ללא שם-1-01.png
    KB 125.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
מעביר בדיוק את המסר!!

לדעתי ה-100 לא כ"כ מבינים שזה אמור להיות מספר זה יותר נראה כמו מילה מסורבלת אולי כדאי לעבוד על זה קצת יותר.

מאוד יפה!!!

בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
צריך עוד ליטוש על החיבור של הט' והל'
המשפט של שמסבירים לי - לצמצם שורות
האפשרות השניה, תוסיפי ליד זה סימון של אחוז זה יראה יותר כמו 100
גם שם צריך לעבוד על הליטושים לאותיות.

חומד

• הוסף לסימניות
אם קוראים '100' לא מצליחים לראות 'פשוט'- ולהפך....

הקריאה, אגב, היא- 'להצליח פשוט'- מה לעשות שאנחנו רגילים לקרוא מלמעלה למטה ולא הפוך?

הרעיונות מאד יפים, אבל לדעתי יש יותר מידי ומאבדים את המסר המרכזי.

הייתי מציעה ללקוחה להשתמש באותו בסיס, וכל שבוע לשים גימיק אחר- פעם את ה-1, פעם את ה-100 ופעם אחרת לחבר בין הל' והט'.

מאד יפה הרקע משבצות, והצבעים ממש מתאימים.
את הפונט מגע הייתי מחליפה לפונט יותר חלק ופשוט.

בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
אם זה מה שהלקוחה בשקה - מה טוב.
אם לא - קשה לי לקרוא את זה שזה פשוט להצליח, לוקח זמן לקלוט את המסר. זה מאבד מהאפקט של קצר וקולע, לטעמי.
אולי כדאי לשים את פשוט למעלה ולחבר את הלמד עם הו'.

• הוסף לסימניות
וואו, כ"כ מהר עניתם לי וכ"כ לענין
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה