פשטידה/ מאפינס אישיים וכו' | מחפשת מתכון

• הוסף לסימניות
מחפשת מתכון של פשטידה בשקעים אישיים. בא לי איזו תחתית בצק, עם מלוי רטוב (סוג ירקות מוקפצים בסגנון סיני, או משו כזה). שייראה יפפפפה אבל שיהיה גם נורא טעים....

יש למישי אולי מתכון בסגנון? (לא חובה לענות על כל המפרט שלעיל, מספיק גם חלק :eek:)

תודה מראש לכל הבלבוסטע'ס.

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון של משהו עם תפוחי אדמה שאני אופה בתבנית שקעים, מכינה ירקות מאודים פלפל, גזר בצל פטריות ובהגשה אני שמה הפוך את השקעים ומעליהם שמה את הירקות עם הרוטב ויוצא טעים טעים...
אם נראה לך מעניין אעלה מתכון מדויק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1046028:
יש לי מתכון של משהו עם תפוחי אדמה שאני אופה בתבנית שקעים, מכינה ירקות מאודים פלפל, גזר בצל פטריות ובהגשה אני שמה הפוך את השקעים ומעליהם שמה את הירקות עם הרוטב ויוצא טעים טעים...
אם נראה לך מעניין אעלה מתכון מדויק.
נשמע מעניין.
התפו"א זה כאילו הבסיס? בעקרון בא לי כעת תחתית בצק, אבל אשמח לקבל את המתכון למאגר, אם לא קשה לך. תודה!

• הוסף לסימניות
בעיקרון כל מתכון של פאי אפשר לעשות באישי, ולאפות פחות זמן. קחי פאי שנראה לך מגרה- תעשי באישיות, אפילו עם רשת בצק מעל- ויש לך משהו מעולה. את יכולה גם בבצק עלים לעצלנים. יש כאן בפורום מתכונים לטראטלים מלוחים- זה גם בכיוון.
בזמנו היה בטעימות פאי קישואים- בסיס פריך, מלית קישואים מאודים ומעל רשת. פשוט בהחלט, לא יודעת איפה המתכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1046145:
בעיקרון כל מתכון של פאי אפשר לעשות באישי, ולאפות פחות זמן. קחי פאי שנראה לך מגרה- תעשי באישיות, אפילו עם רשת בצק מעל- ויש לך משהו מעולה. את יכולה גם בבצק עלים לעצלנים. יש כאן בפורום מתכונים לטראטלים מלוחים- זה גם בכיוון.
נו, אשמח למתכון כזה. (לא בבצק עלים לעצלנים :mad:)

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש, לא צריך פה משהו גאוני. אין לי כרגע משהו להציע אבל אפשר להרכיב, זו לא תורה גדולה.

• הוסף לסימניות
עשיתי חיפוש ומצאתי רק טראטלטים מתוקים. :(

(גם פשטידת פטריות מעניינת, טעימה במיוחד ואם אפשר גם מרשימה - תתקבל בשמחה.)

• הוסף לסימניות
היו כאן הרבה, תחפשי, אין לי זמן לצערי. (תוכלי לבוא ולהעתיק... :))

• הוסף לסימניות
יש לי 2 מוצלחים מאוד!
1. פאי עגבניות, גבינות ועשבי תיבול. טעיםםם וגם יפה (בתמונה עשיתי פאי אישי גדול, לא פיצי)
2. פשטידת 4 הבצלים מהבלוג של "בצק אלים"

קבצים מצורפים

• SDC14326small.jpg
    KB 631.4 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
תודה. צריכה פרווה, וחומרים זמינים. :(

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;1046214:

הנה המתכון
זמן עבודה: חצי שעה רמת קושי: קל כשרות: פרווה כמות: 25-30 יח'
מצרכים:
1 סלסילת פטריות קצוצות
3 בצלים קצוצים
אבקת מרק בטעם פטריות (1-2 כפות לפי הטעם)
4 ביצים
1 כוס קמח
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
פירורית פנקו
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הפטריות עד שהן מקורמלות והנוזלים הצטמצמו.
מעבירים את הבצל אל הפטריות ומעבירים את כל המסה לקערה לצינון.
מתבלים את הפטריות במלח, פלפל שחור, אבקת מרק פטריות. טועמים ומתקנים תיבול.
מעבירים את הביצים למסת הפטריות תוך כדי ערבוב. (באיטיות, הפטריות חמות ועלולה להיווצר חביתה)
מוסיפים 2 כפות קמח ומערבבים.
לסופלה פטריות חלבי, מוסיפים בשלב זה 100 גר' גבינה צהובה מגורדת.
יוצקים לתבנית שקעים מסיליקון, מומלץ להשתמש בשקית זילוף.
מפזרים מל הסופלה פירורי פנקו בכמות נדיבה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ30-40 ד' או עד להשחמה.
הצעת הגשה:
להוסיף מעל כל פשטידה "מיני סלט" מנבטוטים, עלי מיקרו, פרוסות צנוניות וגזר גמדי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;1046214:

לי זה פתוח בנתיב בלי שביקשתי, ורואים שם הסרטה איך היא עושה את זה ומאוד מענין:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה