דרוש מתכון פשטידות אישיות

• הוסף לסימניות
אני מתכננת להכין לארוע כמות גדולה של פשטידות אישיות בתבניות מאפינס.
אשמח לעזרה עם מתכון:
1. חשוב לי שיהיה טוב בהקפאה
2. אשמח אם יש מתכון בסיסי שאני יכולה לגוון עם הירקות
תודה!!

• הוסף לסימניות

הפשטידות הנ''ל מצוינות באישי וגם בהקפאה.

• הוסף לסימניות

הפשטידות הנ''ל מצוינות באישי וגם בהקפאה.
תודה ענקית!!
האם אפשר להכין מהמתכון של הפטריות גם פשטידה נוספת מירק אחר?
אני פשוט מנסה לקצר תהליכים,
אז חשבתי להכין מסה גדולה של העיסה של הפשטידה,
ואז להוסיף לחלק פטריות ולחלק ברוקולי או כרובית

• הוסף לסימניות
תודה ענקית!!
האם אפשר להכין מהמתכון של הפטריות גם פשטידה נוספת מירק אחר?
אני פשוט מנסה לקצר תהליכים,
אז חשבתי להכין מסה גדולה של העיסה של הפשטידה,
ואז להוסיף לחלק פטריות ולחלק ברוקולי או כרובית
את יכולה גם קישואים או בטטה, מתקבל מעולה.

• הוסף לסימניות
במתכון של הפשטידת כרובית
אם אני יחליף את המיונז בשמן זה יהיה טוב?
אני לא אוהבת מיונז בפשטידות

• הוסף לסימניות
מתכון בסיסי לפשטידה

2 גביעי קוטג' (500 גרם)
4 ביצים
1 כוס חלב (240 מ"ל)
1 כוס קמח (140 גרם)
1 שקית אבקת אפיה
כפית מלח (או לפי טעם)
פלפל שחור (לפי טעם)

אופן הכנה:
בקערה לערבב רטובים ואז להוסיף יבשים לערבב לתערובת אחידה.

אופציות ירק להוספה לפשטידה:
1. שקית ברוקולי\כרובית קפואה - לטגן בצל שלם עד להזהבה ולהוסיף את הירק הקפוא, לסגור עם מכסה עד לריכוך. לוקח 15-20 דקות. מוסיפים לתערובת ומערבבים.
2. תירס ובצל מטוגן גם כן.
3. תבלינים מתאימים לתיבול - טימין יבש, שמיר קצוץ, פסטו/בזיליקום - מאוד מתאימים לחלבי.
4. ניתן להוסיף קצת גבינה צהובה לתערובת (מגורדת או לחתוך עם היד לחתיכות קטנות) - מוסיף מאוד.

או כל ירק אחר שמתחשק לך, בתוספת טיגון בצל - יתן טעם מצוין!

לשמן 2 תבניות אינגליש קייק / לשים נייר אפיה.
180 מעלות ל-50 דקות.

שימי לב שבגדול כרובית לפי מה שידוע לי ועוד כמה ירקות שמלאים במים לא יוצאים טוב מהקפאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה