חלבי פשטידות בצבעים שונים

• הוסף לסימניות
נראה לי שעד הבת מצווה תצטרכו לסבול אותי עוד הרבה...
אני רוצה להכין פשטידות אישיות קטנות בצבעים שונים.
נניח, עם תירס, ברוקולי, בצל אדום, פלפלים, פטריות.
ולסדר אותן יפה במגש.
האם יש מתכון בסיס ורק מחליפים את המוצרים או שכל אחת משהו שונה?
אשמח לשמוע מכן על מתכונים מוצלחים.
תודה!!!

• הוסף לסימניות
אני אופה אותם לבד, כל סוג בנפרד עד כמעט ריכוך
אחכ מחברת עם השיפוד, מרססת שמן , מלח ופלפל גרוס ומכניסה לתנור לעוד כמה דקות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
עולה בדעתי שאם את רוצה צבעוני
אפשר לעשות קוגל תפו"א עם קצת סלק
יהיה לך פשטידה ורודה...

• הוסף לסימניות
עולה בדעתי שאם את רוצה צבעוני
אפשר לעשות קוגל תפו"א עם קצת סלק
יהיה לך פשטידה ורודה...
תודה.
מחפשת חלבי...
והארוע במוצ"ש אז קוגל תפו"א לא ממש מתאים לי אחרי שבת.
אבל תודה!!!

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון לפשטידת חצילים (בסגנון פאי)
עם פלפלים אדומים וצהובים מעל
היא מאוד יפה
וטעימה (בעיקר למבוגרים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה