נכתב ע"י בתיה G;2107483:יש פשטידות שטובות בהקפאה, ויש פשטידות שטובות בהקפאה רק לפני האפיה.
נכתב ע"י לללי;2107491:פשטידות האננס למיניהן, פשטידות תפוחים
גם פשטידת ירקות מגולגלת מעולה בהקפאה, עם חימום טוב.
נכתב ע"י sara gold;2107493:בעיקרון רב הפשטידות מעולות בהקפאה
רק להוציא ולחמם בתנור
נכתב ע"י start;2107495:קשואים ניסיתי בעבר והפריש נוזלים היה לא משהו..
תפוחים היה דוקא בסדר, אני אשמח למלוח מתכונים מענינים
ארז, עוזרת לך להקפיץ...
תודה!!
נכתב ע"י א.ר.ז.;2107503:זהו. שפשטידות על בסיס ירקות, הייתי מפחדת לקחת את הריזיקה ולהקפיא. אם אני לא יודעת בוודאות שזה שייך.
קוגל תפו"א ודאי לא יחזיק מעמד יפה בהקפאה.
אני מדמיינת את הפשטידות האחרות מאבדות גם מהמרקם שלהן, ומגירות נוזלים...
וזה אמור להיות מוגש בשמחה. ומוכן בכמויות יפות... חבל יהיה לי מאד אם הן לא תהיינה במיטבן.
הבעיה בפשטידות על בסיס ירקות הם הנוזלים הניגרים בעת ההפשרה.נכתב ע"י start;2107508:פשטידת פטריות ובצל נראה לי טובה, אשמח למתכון מנצח
נכתב ע"י start;2107524:תודה על תשובתך נשמע מענין ואני אנסה בע"ה
אם זה לשמחה ואין במטבח באולם תנור אלא פלטות עדיף לא לוותר על התנור בבית קודם ומשם לפלטות?
נכתב ע"י א.ר.ז.;2107527:העני, וחוץ מבעיית הנוזלים - המרקם של הפשטידה לא משתנה?
אשמחנכתב ע"י ov;2107546:יש לי מתכון לרולדת ירקות שמעולה בהקפאה,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים