דרוש מתכון פשטידת בטטה וקורנפקלס התפרסמה בעיתון קראט

• הוסף לסימניות
היה בעבר מתכון מוצלח בעיתון קראט
של פשטידת בטטה עם קראנץ' קורנפקלס למעלה
שמרתי לי ונעלם
יש משהו שיוכל להעלות כאן

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת מתכון זה
הוא לא הה במתכונים אלא בדפים שלפני שמראינים ישראליות שגרות בחול והן רושמות מתכונים מוצלחים שלהם
היתה פשטידת בטטה שלמעלה מפזרים קורנפלקס אולי בכל זאת משהי שמרה מתכון זה פליז!

• הוסף לסימניות
מכירה פשטידת בטטה קלה וטעימה טעימה ,מוצלחת ממש!
שנשמעת לי בסגנון -היא עם פרורי לחם למעלה (באופן כללי קרונפלקס מהווה תחליף לפרורי לחם)
מקווה שיעזור
החומרים:
5 בטטות בינוניות פרוסות/מגורדות דק
3 בצל גדול
1 שימורים פטריות
3/4 כוס שמן
4 ביצים
1 כוס קמח
מלח, פלפל שחור

ההכנה:
קוצצים את הבצל והפטריות ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את שאר החומרים. שמים ב-3 אינגליש קייק.
מפזרים מעל פרורי לחם, ומכניסים לכשעה ורבע לתנור 180 מעלות
עד שמזהיב.
בתאבון!

• הוסף לסימניות
היה בעבר מתכון מוצלח בעיתון קראט
של פשטידת בטטה עם קראנץ' קורנפקלס למעלה
שמרתי לי ונעלם
יש משהו שיוכל להעלות כאן

אני גם מחפשת מתכון זה
הוא לא הה במתכונים אלא בדפים שלפני שמראינים ישראליות שגרות בחול והן רושמות מתכונים מוצלחים שלהם
היתה פשטידת בטטה שלמעלה מפזרים קורנפלקס אולי בכל זאת משהי שמרה מתכון זה פליז!
יש לי מתכון של פשטידת בטטה עם קורנפלקס
אבל לא מקרא משו ישן יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה