פשטידת ברוקולי וכרובית

• הוסף לסימניות
ושעועית ירוקה ופטריות.
אני לא התחברתי לצילום, אבל זה מה שהלקוחה ביקשה היא היתה מאוד ברורה מה הצורה בה תצטלם החתיכה הזו.

קבצים מצורפים

• DSC_0260.png
    KB 735.6 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
גם אני לא התחברתי
ולמה את תמיד מעלה תמונות ללא אקסיף..

• הוסף לסימניות
מעלה לי את בלוטות הרוק:)
הפשטידה מעולה.
הצורה בסדר.
זווית הצילום צריכה להיות יותר אלכסונית
למה כזה עומק שדה רדוד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1465061:
גם אני לא התחברתי
ולמה את תמיד מעלה תמונות ללא אקסיף..

נטו מעצלות....
מה בעצם יתנו פה נתוני האקסיף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1465066:
מעלה לי את בלוטות הרוק:)
הפשטידה מעולה.
הצורה בסדר.
זווית הצילום צריכה להיות יותר אלכסונית
למה כזה עומק שדה רדוד?

כמו שציינתי, זו היתה דרישת הלקוחה (כלשונה? "שיהיה קצת חד והכל מטושטש, רק חתיכה אחת, בלי שום רקע מסביב"...)
כשזווית הצילום היתה אלכסונית, היה קשה לראות ממה מורכבת בדיוק הפשטידה והפרורוי לחם היו מאוד דומיננטיים.

סתם ככה, הפשטידה משום מה היתה מקולקלת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1465163:
נטו מעצלות....
מה בעצם יתנו פה נתוני האקסיף?
מענה לשאלות שלך
למה בעצם להסיר את האקסיף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1465170:
סתם ככה, הפשטידה משום מה היתה מקולקלת...

הוצאת לי את התאבון..:mad:
תמונה חמודה ונקיה, אבל לדעתי הפשטידה אמורה להיות יותר חדה, ולא השפיץ של השפיץ שלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1465187:
הוצאת לי את התאבון..:mad:
תמונה חמודה ונקיה, אבל לדעתי הפשטידה אמורה להיות יותר חדה, ולא השפיץ של השפיץ שלה

שוב, אלו היו הוראות הלקוחה, זה כנראה למטרה מסוימת.

• הוסף לסימניות
במצב כזה שזה דרישה של הלקוחה
הייתי מצלמת כמו הדרישה וגם כמו שנראה לי מתאים
מנסיון היא תבחר את התמונה שאני עשיתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה