- הוסף לסימניות
אני מעונינת להכין פשטידה ב 3 צבעים מהרכיבים הנ"ל,
אבל לא מצאתי מתכון מתאים...
יש לי מתכון 3 שכבות ש @חדוי כנרת העלתה בעבר
האם אפשר במקום שכבת הקישואים לעשות שכבת תירס? ואם כן איך להכין את השכבה? כמה ביצים וכמה קמח?
פשטידה צבעונית
שכבה א':
3-4 גזרים, 1 בצל, 3/4 כוס שמן, 11/2 כוסות קמח, 2 ביצים, 1 כפית אפיון, 1/2 כפית פפריקה מתוקה.
-גררי את הגזר והבצל גסות, הוסיפי את יתר החמרים, ערבבי היטב וצקי לתבנית משומנת 20+30 ס''מ, אפי בתנור חם 180 כ-20 דק'.
שכבה ב':
1 קופ' שימורי אפונה, 1 בצל, 1 כפית א. מרק, 2 כפות קמח -
קצצי את הבצל ואדי בשמן להזהבה, עבדי במעבד מזון, את האפונה והבצל, הוסיפי את יתר החמרים, צקי ע''ג השכבה הראשונה ואפי כ-20 דק'.
שכבה ג':
5 קישואים, 1/2 כוס שמן, 2 כפות א. מרק (בטעם בצל), 4 ביצים, 1 כפית אפיון, 3/4 כוס קמח.
-גררי דק את הקישואים, ערבבי עם יתר החמרים וצקי מעל השכבה השניה.
לציפוי:
11/2 כוסות קורנפלקס (או פירורי זהב) - פזרי מלמעלה ואפי כ-30 דק'.
צנני היטב לחיתוך חד ויפה.
בהצלחה
רציתי לציין, שהמתכון הוא של שפרה, בעיתון הבית שלנו-המודיע
אבל לא מצאתי מתכון מתאים...
יש לי מתכון 3 שכבות ש @חדוי כנרת העלתה בעבר
האם אפשר במקום שכבת הקישואים לעשות שכבת תירס? ואם כן איך להכין את השכבה? כמה ביצים וכמה קמח?
פשטידה צבעונית
שכבה א':
3-4 גזרים, 1 בצל, 3/4 כוס שמן, 11/2 כוסות קמח, 2 ביצים, 1 כפית אפיון, 1/2 כפית פפריקה מתוקה.
-גררי את הגזר והבצל גסות, הוסיפי את יתר החמרים, ערבבי היטב וצקי לתבנית משומנת 20+30 ס''מ, אפי בתנור חם 180 כ-20 דק'.
שכבה ב':
1 קופ' שימורי אפונה, 1 בצל, 1 כפית א. מרק, 2 כפות קמח -
קצצי את הבצל ואדי בשמן להזהבה, עבדי במעבד מזון, את האפונה והבצל, הוסיפי את יתר החמרים, צקי ע''ג השכבה הראשונה ואפי כ-20 דק'.
שכבה ג':
5 קישואים, 1/2 כוס שמן, 2 כפות א. מרק (בטעם בצל), 4 ביצים, 1 כפית אפיון, 3/4 כוס קמח.
-גררי דק את הקישואים, ערבבי עם יתר החמרים וצקי מעל השכבה השניה.
לציפוי:
11/2 כוסות קורנפלקס (או פירורי זהב) - פזרי מלמעלה ואפי כ-30 דק'.
צנני היטב לחיתוך חד ויפה.
בהצלחה
רציתי לציין, שהמתכון הוא של שפרה, בעיתון הבית שלנו-המודיע
הנושאים החמים

Reactions: שני טויב, אני אני, שקדי ועוד 2 משתמשים5 //