כוס חד"פ לשתיה קרה?כוס מיונז
זה 600 גרם בערך.כמות של כמה כרובית אמור להיות?
חבילה שלמה של כמה גרם?
כן.כוס חד"פ לשתיה קרה?
פשטידת כרובית:
חבילת כרובית קפואה חתוכה דק אבל לאמידי.
כוס מיונז
חצי כוס שמן
שש ביצים
כף אבקת מרק בצל
לערבב היטב ולתנור
אני מפזרת מלמעלה פרורית זהובה זה משדרג לא חייבים.
חג שמח ובתאבון!
בשורות טובות.
יהיה בלי לא נורא.אין לי אבקת מרק, אני יכולה לשים משהו אחר במקום?
אייזה יופי!!!בלבוחי
אין מילים
פשטידת הכרובית יצאה ליגה
(הכנתי גם ברוקולי, יותר יפה, הכרובית יותר טעימה, אבל תכלס שתיהן מעולות)
לטובת המכינות בתבניות אישיות
יצא לי בערך 10 תבניות מכמות
במאפינס רעיון מדהים!!! שמחה בשבילך!!! ותודה על השיתוף.@רוחי בלבוחי תודה !
פשטידת הכרובית מעולה ולל"ג!!
אני שמתי את פרחי הכרובית שלמים בתבניות מאפינס אישיות, ומעליהם שפכתי את הבלילה.
הוספתי גם קצת תיבול: שום גבישי, אגוז מוסקט ופלפל.
צודקת,לעניות דעתי חבל לקחת ברוקולי טרי ולשים אותו בפשטידה...
בפשטידה אין הבדל בטעם של קפוא וטרי כמעט.
תורידי שליש מכמות המיונז ותוסיפי חצי מהכמות המקורית כ'קט'ג.@רוחי בלבוחי וכל המבינות
מתחשק לי להכין את פשטידת הכרובית בגרסה חלבית לשבועות
חשבתי להמיר את המיונז או חלקו בקוטג'
אשמח לדעתכן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים