פרווה פשטידת פטריות אישית פרווה

• הוסף לסימניות
הכי נדוש וחרוש, אני יודעת.
אבל רוב פשטידות הפטריות הפרווה שטעמתי היו בטעם קרטון, או קלקר.
האם יש מתכון טעים? שמתאים להכנה כמאפינס?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
פשטידה מאד טעימה וקלה להכנה
4-5 בצלים גדולים
2 שימורי פטריות/סלסלות פטריות טריות- קצוץ
צרור כוסברה/בצל ירוק/ פטרוזיליה (מה שאוהבים לטעמי הכי זה שילוב של בצל ירוק ופטרוזיליה)
7 ביצים
כוס קמח
3/4 כוס שמן
שקית א. אפיה.
כף א. מרק (עוף/פטריות)
מלח
פלפל שחור
חותכים את הבצלים לחצאי טבעות, מוסיפים מעט שמן (אפשר מכלל הכמות במתכון ואפשר להוסיף) מכניסים למיקרוגל ל-3 דקות בחום בינוני.
מוסיפים את הפטריות והירק ומערבבים. מוסיפים ביצים , שמן, קמח ותיבול תוך כדי ערבוב
אופים בתבנית מלבנית בינונית (די שטוח)/2 תבניות אנגליש (יוצא ממש גבוה ויפה)/מאפינס אישיים
ב180 מעלות כחצי שעה/עד שמזהיב

• הוסף לסימניות
אני הפסקתי לאפות את הפשטידות בתבניות מאפינס מנייר כי אז יש לפשטידות אכן טעם של קרטון או קלקר
עדיף לאפות בתבנית ח"פ רגילה ויש גם תבניות קטנות אשיות.
כל מתכון יצא מצוין כך...

• הוסף לסימניות
אני הפסקתי לאפות את הפשטידות בתבניות מאפינס מנייר כי אז יש לפשטידות אכן טעם של קרטון או קלקר
עדיף לאפות בתבנית ח"פ רגילה ויש גם תבניות קטנות אשיות.
את חושבת שזו הנקודה? מענין מאד!

• הוסף לסימניות
אני עושה את המתכון של הני בקר במאפינס אישי יוצא מושלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה