פשטנו ידיים או: מה עם המפגש המובטח?

• הוסף לסימניות
פעם
פעם
לפני שנים רבות
כך מתחילות כל האגדות

היה הייתה תחרות
כתבנו התייעצנו
מחקנו שִכתבנו
ללא לאות

ו…
וואלה, כן זכינו!
למרבה הפלא (?)
אין דברים כאלה (!)

אז הבטיחו מפגש
איזה מרגש
להכיר ת'פנים
מאחורי המילים

אז מה קורה, מתי והיכן?
כל הקהל מוכן ומזומן

כל מידע
יתקבל בברכה

• הוסף לסימניות
כן!
למה לא?

• הוסף לסימניות
גם המפגש וגם הפרסים האישיים לזוכים (כן, אני מקבלת את הפניות שלכם באישי) עדיין לא התקבלו כי יצאתי לחופשת לידה. אנסה לבדוק אם מישהו/י חלופי שיכול לטפל בזה, או שזה ימתין עוד טיפה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האמת...
למי חסר מפגש רשמי? ועוד בבית פרוג? מה העניין?

ממילא הוא צריך להיות חד מגדרי (צניעות וענייניות), אז גברים יכולים להתארגן איפשהו, וגם נשים בנפרד.
ועצה ממני: חבל על המאמץ, אנשים מעדיפים להישאר במדיה הרגילה והאנונימית ולהימנע ממפגש פרונטלי מביך.

• הוסף לסימניות
אנשים מעדיפים להישאר במדיה הרגילה והאנונימית ולהימנע ממפגש פרונטלי מביך.
אבל אם לא ננסה, לא נדע ;)
אולי זה ההבדל בין המגדרים?

להתארגן לבד זה בטח לא ילך..

• הוסף לסימניות
לי מרגיש שפחות משאכפת לי להראות, אכפת לי לראות, לא כל כך רוצה לדעת מי הניקים שעומדים מאחורי ההודעות.
טוב לי עם זה שלא מכירה, אין דעות קדומות, אין סטיגמות, וככה קוראת הכל ממקום נקי.
(פחות או יותר ;) )

• הוסף לסימניות
אשמח למפגש בבית פרוג.
לפגוש את חיים דיקמן או מי מטעמו ולהודות לו על הפלטפורמה הנקייה והתומכת הזו.
להציע לו מאחורי הקלעים ב-3 עיניים להעלים את מערכת התודות שמחרבת את היצירות מבחוץ ואת היוצרים מבפנים.
לפגוש בין זימון למניין של יוצרים שפויים שהתבגרו מספיק כדי לא להתבייש במה שהם עושים וטובים בו.
לשמוע הרצאה או שתיים בנושאים הקרובים ללבבנו.
ולנשום עמוק עמוק אל הריאות כמה רגעי חסד ללא ניכפולים.
*
בטוח שגם מפגש הסופרות יהיה מהנה מאוד, ומן הסתם גם עמוס יותר כי יש כאן יותר סופרות וכותבות המזוהות בשמן המלא.

ובקשר לחשש מאכזבות -
בינתיים, כל מי שפגשתי מהפורום כאן - לא התאכזבתי ממנו כלל.
והיה כבר אחד כזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה