החיים מצחיקים :)
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות לעקיצות פשפשים? הפניסטיל לא עוזר......
תנסה אלוורה או דבש למרוח בנדיבותמה אפשר לעשות לעקיצות פשפשים? הפניסטיל לא עוזר......
כנראה שמה שהיה אצלך זה פרעושים, התיאור שלך מדוייק לזה.היה לי את זה בגן שאני עבדתי.
מתחת לקרון חתולה ילדה כ8 גורים
וכמה מתו..
ואת זה לא ידעתי קודם!!!!
היגעתי לגן דיווחתי נוכחות ויצאתי לחצר להכניס את המשלוח שיגיע ואז הסייעת השניה אומרת לי תסתכלי מה יש לך על הגרביונים.....
מלאאאאאא נקודות שחורות ומגרדות.. ..
לא יכולנו להיות בגן כמה ימים .....
וכל יום היגיע ריסוס ונעלצתי לנקות באקנומיקה....בהריון
ולי יש אלרגיה לפרוה של החתולות......
וקיבלתי פריחה מטורפת........
וקיבלתי פנסטיל וממש עזר ועל הפריחה נעלצתי להשתמש המשחה .
והם נדבקים רק לגרביים בהירות.....
ממליצה לך לבדוק.
גם לי היה בדיוק אותו סיפורהיה לי את זה בגן שאני עבדתי.
מתחת לקרון חתולה ילדה כ8 גורים
וכמה מתו..
ואת זה לא ידעתי קודם!!!!
היגעתי לגן דיווחתי נוכחות ויצאתי לחצר להכניס את המשלוח שיגיע ואז הסייעת השניה אומרת לי תסתכלי מה יש לך על הגרביונים.....
מלאאאאאא נקודות שחורות ומגרדות.. ..
לא יכולנו להיות בגן כמה ימים .....
וכל יום היגיע ריסוס ונעלצתי לנקות באקנומיקה....בהריון
ולי יש אלרגיה לפרוה של החתולות......
וקיבלתי פריחה מטורפת........
וקיבלתי פנסטיל וממש עזר ועל הפריחה נעלצתי להשתמש המשחה .
והם נדבקים רק לגרביים בהירות.....
ממליצה לך לבדוק.
באמת הבנים פחות עקוציםוהם נדבקים רק לגרביים בהירות.....
ממליצה לך לבדוק.
תיזהרי מאוד שלא תחזרו איתם הביתה,אנחנו בצימר אז לפחות זה לא בבית אבל כולנו מתגרדים
ננסה אלוורה
זה נדבק לבגדים???
הם נדבקים יותר לגרביוניםזה נדבק לבגדים???
בדיוק באתי לכתוב את זהתיזהרי מאוד שלא תחזרו איתם הביתה,
הבנתי שאח"כ קשה מאוד להתפטר מהם, ולפעמים גם צריך לזרוק רהיטים, מזרונים וכו'.
תכבסו את הכל הכל הכל שאתם חוזרים הביתה. ולא 30 מעלותאנחנו בצימר אז לפחות זה לא בבית אבל כולנו מתגרדים
ננסה אלוורה
זה נדבק לבגדים???
תיזהרי מאוד שלא תחזרו איתם הביתה,
הבנתי שאח"כ קשה מאוד להתפטר מהם, ולפעמים גם צריך לזרוק רהיטים, מזרונים וכו'.
זהירות,
היינו במלון בתל אביב כנראה שהיו שם פשפשים, לקח לנו זמן להבין שזה פשפשים ולא יתושים,
זה היה כבר מאוחר מידי, מיטות חדר השינה היו מלאות פשפשים.
עשינו הדברה 4 פעמים ולא עזר ,התרבו בהמוניהם.
לא היתה ברירה זרקנו מיטות חדר שינה + מזרונים שמיכות וכריות. בשווי של כ 10,000 ש"ח.
הם מאוד אוהבים עץ .... מיטות ארונות וכו' .
חשוב מאוד לכבס הכל הכל לפני שחוזרים הביתה .
אמאלהההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!תכבסו את הכל הכל הכל שאתם חוזרים הביתה. ולא 30 מעלות
כולל את המזוודה ועגלה וכו'
ככה פשפשים עוברים ממקום למקום.
חבל שתעבירו את זה גם לבית שלכם...
זה באמת לא צחוקאמאלהההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!
מפחדת לחזור הביתה![]()
לנסות כדאי. זה נזק משמעותי גם לחופשה וגם השיקום והניקיון הרציניים עכשיו .אנחנו יכולים לתבוע את בעל הצימר שייתן לנו פיצויים או שזה לא רלוונטי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //