דרוש מידע פתאום נעלם לילדה עגיל מאחת האוזניים. זה הגיוני?

• הוסף לסימניות
אולי תשתפי אותנו בקישורים מוצלחים
אני אוהבת אותם ...
ממש נוצצות בהתחלה הזמנתי כבר 5 זוגות בכמה גדלים
הזמנתי גם אותם אבל כבר לא נמצא במלאי....
1668518439307.png

• הוסף לסימניות
אני אוהבת אותם ...
ממש נוצצות בהתחלה הזמנתי כבר 5 זוגות בכמה גדלים
הזמנתי גם אותם אבל כבר לא נמצא במלאי....
צפה בקובץ המצורף 1244809
יש אותם באמזון: https://www.amazon.com/CiNily-Earri...efix=heart+earrings+for+girls,aps,227&sr=8-22

• הוסף לסימניות
למה לשלם מאות שקלים על עגילים לתינוקת כשיום אחד היא שבה מהמעון עם עגיל באוזן אחת בלבד ? עשינו אותם אצל אחת מהיותר מוכרות ונחשבות בב"ב , ולתומי חשבתי שיש מינימום של אמינות למוצר הזה, ולא שבתוך חודשיים נצטרך לקנות חדש. מה אתן אומרות, גם לכן זה קרה ?
בלת''ק
למה צריך לשלם על העגיל כ''כ הרבה?

ולעצם העניין- אני הייתי מעדיפה שייפול מאשר שיסגרו חזק עד כדי אי יכולת לפתוח. (ייסורי איוב לאם ולילדה)

• הוסף לסימניות
אל תאכלו אותי אבל אני מצאתי פתרון מדהים שעזר לי עם הבנות שלי.
אחרי שאצל הגדולה הייתי צריכה כל חודש להחליף עגילים מצאתי פתרון יצירתי, כשהילדה ישנה הדבקתי עם דבק מגע את הסוגר לקצה העגיל, כמובן בלי שיגע באוזן עצמה, העגיל החזיק לה 3 שנים על האוזן! עד שרציתי להחליף לה עגילים, משכתי את הסוגר החוצה עם פלייר צ'יק צ'ק, אצל הקטנה נפל לי פעם אחת למרות הדבק, אחרי שמצאתי הדבקתי שוב.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי....
לפי מה שכתבת נשמע כאילו הגננת לקחה .....
ולגבי המוכרת על מה את רוצה שתיתן אחריות? על האוזן? על היד ששיחקה עם האוזן ובגללה זה נפל???

• הוסף לסימניות
מוכר מאד...
לכן אני לא קונה עגילים ביותר מ-30 ש"ח

• הוסף לסימניות
קרה לנו גם היום.
בגלל הכובע שהלבשתי לקטנה. כנראה ששמתי את הכובע או שהורדתי זה משך את העגיל שנתפס בו או משהו.
בקיצור זה אופייני עוד יותר לחורף :)

• הוסף לסימניות
לא לאוזניים רגישות
דוקא בדיוק לאזנים רגישות יש עגיליים עם מוט סיליקון- יש כמה סוגים,
יש כאלה שמחזיקים יפה מאוד, ויש כאלה שפחות,
עולה גרושים,
קישור של משהו לדוג' כי אני לא יודעת ממי בדיוק קניתי,
1668548889613.png

בנוסף
כל עגילי המתכת- מהכל בשקל ועד כסף- כן יש גם מי שרגיש לכסף/זהב (בגלל שזה לא 100% זהב אלא מעורב בעוד מתכות יכול להיות רגישות לאיזשהיא מתכת שמעורבת עם הזהב בתכשיט)
למרוח לק שקוף ולחכות שיתייבש- פלאים!!!

הבנות שלי רגישות מאוד- שבוע אחרי שעשינו עגילים (בכל הטכניקות-רפואי/גולדפילד/זהב) נהיה אינפקציה
וזה עובד אצלם מצוין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה