פתגמים על אוכל

• הוסף לסימניות
אני צריכה כמה שיותר פתגמים על אוכל....
יש למישהו לתרום לי??
תודה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה....
אבל אני חסומה...!

• הוסף לסימניות
האם זה יעזור?
אין בוכים על חלב שנשפך
לא על הלחם לבדו יחיה האדם.

• הוסף לסימניות
הכל טוב לי...
אני צריכה אבל הרבה...

• הוסף לסימניות
"לפעמים הדרך אל הלב של הבעל -
עוברת דרך הקיבה שלו..."

שוקולד לא משמין - אבל מי שאוכל אותו משמין!

• הוסף לסימניות
הרמב"ם: לעולם לא יאכל אדם, אלא כשהוא רעב; ולא ישתה, אלא כשהוא צמא.

תלמוד בבלי, סדר נזיקין, מסכת בבא קמא: אינשי שיתין רהוטי רהוט ולא מטו לגברא דמצפרא כרך [שישים רצים רצו, ולא השיגו את האיש האוכל ארוחת בוקר.]

• הוסף לסימניות
תוכו אכל קליפתו זרק
הצבא צועד על קיבתו
לאכול את הלב
לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה
לחם חסד
אכול ושתה כי מחר נמות

• הוסף לסימניות
-שלח לחמך על פני המים...
-אף אחד לא מרגיש לבד כשהוא אוכל ספגטי; זה דורש יותר מדי תשומת-לב.
-למתכון אין "נשמה", אתה - בתור טבח, צריך ליצוק בו "נשמה".
-ואכילה גסה לגוף כל אדם כמו סם המוות והיא עיקר כל החלאים.
-לעולם לא יאכל אדם, אלא כשהוא רעב; ולא ישתה, אלא כשהוא צמא.
-אנחנו חיים בעידן בו לימונדה עשויה מחומרים מלאכותיים ותרסיס להברקת רהיטים עשוי מלימונים טבעיים.
-תשעה מתוך כל עשרה אנשים אוהבים שוקולד. העשירי תמיד משקר

• הוסף לסימניות
אפרסק=תפוח עם ז'מש.
התפוח לא נפל רחוק מין העץ, (אבל בזמן סופה לפעמים כן...)
הרגע בו נדרש ריכוז גבוהה ביותר הוא הרגע בו אתה לקראת סיום של הקרטיב.

• הוסף לסימניות
על טעם וריח אין להתווכח

• הוסף לסימניות
1. הנחה המצחיקה הזו על דיאטות: אתה לא תשמין אם אף אחד לא יראה אותך אוכל.

2. אנחנו חיים בעידן בו לימונדה עשויה מחומרים מלאכותיים ותרסיס להברקת רהיטים עשוי מלימונים טבעיים.

3.אף פעם אל תתחיל לעבוד לפני שאכלת ארוחת בוקר; אם אתה כן חייב לעבוד לפני ארוחת הבוקר, ודא שאתה אוכל קודם.

4. באפייה, עקוב אחר הוראות. בבישול, סמוך על הטעם שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה