דרוש מידע פתחון לב, מה עם התווי מזון??!

• הוסף לסימניות
מדובר על המשרד ברחוב הסיבים?
אכן כך,
הסיבים פינת דרנגר (על הפינה) הכניסה מדרנגר, קומה שלישית, אין שם איזכור של פתחון לב, זו מחלקה בתוך 'מילגם' של משרד התעשיה, פשוט להכנס, לוקחים ממך ת"ז (פיזית) ותוך 5 דקות יש כרטיס עם פירוט טעינות צפויות.

• הוסף לסימניות
אנחנו זכאים לשנת 2024
היום בשעה טובה קבלנו כרטיס של פתחון לב
אבל-לשנת 2023
לא הצלחתי להפעיל את הכרטיס לכאורה לא אמורה להיות לי שם זכאות
מה עושים?
חזרתי לעדכן
התקשרו אליי היום והפעילו את הכרטיס שברשותי
בהצלחה לכולם

• הוסף לסימניות
נשמח לדעת מה עשיתם ע"מ שיפעילו לכם
השארתי פניה גם באתר וגם בשירות לקוחות שיחזרו אלי
התקשר פקיד
שאל פרטים כמו תאריך הנפקה תז וכו
והפעיל

• הוסף לסימניות
אני אותו דבר קיבלתי היום את הכרטיס כתוב על המכתב 2023 כשאני זכאי רק ל2024.
התקשרתי אליהם והם אמרו לי שהמספר כרטיס שקיבלתי זה לא המספר כרטיס שמופיע על שמי במערכת לכן אני לא מצליח להפעיל את זה
אמרתי להם שהשם שלי אבל כתוב עליו..
תכל'ס הבטיחו לבדוק ולחזור שבוע הבא
סוף סוף ברוך ה' הצלחתי לשפעל את הכרטיס מישהו יודע תוך כמה זמן מאז השיפעול אני אמור לראות את הכסף?
נ.ב. כל מי שקיבל שבוע שעבר כרטיס שינסה עכשיו לשפעל אותו, ואם לא יצליח תתקשרו לשירות לקוחות

• הוסף לסימניות
תודה על הדרבון
עובד קשה בכדי להצליח לגרום להם לזוז
מקווה שבקרוב ממש אהיה איש בשורה

• הוסף לסימניות
באיזה מספר יש שירות לקוחות?
יש מספר. אין שירות לקוחות. אולי תיפלו על שירות לקוחות מזדמן שכן יודע משהו...

ולמי שיכול לעזור לי לעקוף את פתחון לב- אודה מאד!

• הוסף לסימניות
@100 אחוז
עזרה דחופה
כבר חצי שנה שאני נופל בין הכיסאות...
קיבלתי הנחה וזכאות מהעירייה לפני שנה!! ובאשל טוענים שלא קיבלו את שמי ברשימות
הגעתי עד למנהלת מחלקת ארנונה שטוענת בתוקף שהשם שלי נשלח לעמותה ובאשל לא מגיבים לפניות
מה עושים??
B65979:)GMAIL.COM

• הוסף לסימניות
מה שעזר אצלי זה לפנות למבקר המדינה. לקח זמן אבל בסופו של דבר עלו על הבעיה שפתחון לב התנערו "שעדיין לא הכניסו את כל הנתונים"

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר מה שאנחנו עשינו הלכנו למשרדים בפתח תקווה ושם הוציאו לנו כרטיס, תודה לכל העוזרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה