- הוסף לסימניות
למישהי יש ניסיון עם הסנדלים של נקסט?
לבנים?
לבנות?
מה האיכות?
לכמה זמן החזיקו?
רוב הסנדלים איכות בינונית(-). מחזיקות חצי עונה.
הסנדלים מעור איכותיות יותר, ומחזיקות עונה.
למישהי יש ניסיון עם הסנדלים של נקסט?
לבנים?
לבנות?
מה האיכות?
לכמה זמן החזיקו?
מתנכלים לי אישית?
כל מה שקונה (מרשימת המועדפים) נכנס יפה לעגלה ומיד מוגדר כ"לא קיים במלאי" בעוד דקה קודם בחרתי מידה והכל היה נראה תקין.
מישהי נתקלה?
Buy White Essential - בגדי גוף עם שרוול שרוול קצר לתינוקות from Next Israel
Shop for White Essential - בגדי גוף עם שרוול שרוול קצר לתינוקות at Next Israel. International shipping and returns available. Buy now!www.next.co.il
סתם אם מענין אתכם יש בM&S הרבה בגדים ב2 +1
יש שם חולצות פולו יוצא 20 שח לחולצה
3 for 2 kids' clothing | Offers | Marks and Spencer IL
Shop 3 for 2 kids' clothing at Marks and Spencer . For versatile 3 for 2 kids' clothing with classic styling and contemporary elegance, visit Marks and Spencerwww.marksandspencer.com
אחרי שביצעתי הזמנה ומצאתי את כל מה שאני צריכה. שילמתי יפה.סתם אם מענין אתכם יש בM&S הרבה בגדים ב2 +1
יש שם חולצות פולו יוצא 20 שח לחולצה
3 for 2 kids' clothing | Offers | Marks and Spencer IL
Shop 3 for 2 kids' clothing at Marks and Spencer . For versatile 3 for 2 kids' clothing with classic styling and contemporary elegance, visit Marks and Spencerwww.marksandspencer.com
אני חושבת שהם יותר קטנות משל נקסטאיך המידות שלהם, כמו נקסט?
לדוגמא, מידה 2-3 לאיזה גיל מתאים?
מתי??אחרי שביצעתי הזמנה ומצאתי את כל מה שאני צריכה. שילמתי יפה.
הודיעו לי אחרי יומיים שההזמנה מבוטלת.
למה? לא יודעתתת
זה היה בשיא ימי הקורונה, אז אולי בגלל זה..מתי??
הזוי! תשלחי להם פניה
בעיקרון השרות שלהם אמור להיות בסדר גמור
כן גם לי זה קרהרק לי יש באג באתר?
בעמוד ההזמנה אני מנסה להסיר כמה פריטים שהשתרבבו בטעות וזה לא נותן![]()
את יכולה לשים קישור?אני קונה המון בM&S
בגדים איכותים וזולים , מידות תואמות לארץ
משוגעת על החולצות בלי גיהוץ שלהם לילדים , איכות חיים![]()
כבר כמה שנים אני קונה שם (בנים), מחזיק יפה מאוד כמעט עד סוף העונה ונניח בחודש האחרון כבר נראה לא משהו, אבל סוחבים עד שקונים נעלי חורף (בנקסט, וחוזר חלילה)...למישהי יש ניסיון עם הסנדלים של נקסט?
לבנים?
לבנות?
מה האיכות?
לכמה זמן החזיקו?
כנ"ל אצלי. מחזיק יפה ב"הכבר כמה שנים אני קונה שם (בנים), מחזיק יפה מאוד כמעט עד סוף העונה ונניח בחודש האחרון כבר נראה לא משהו, אבל סוחבים עד שקונים נעלי חורף (בנקסט, וחוזר חלילה)...
בקרטרס המקורי יוצא שליש מחיר מאשר בארץ.בקרטרס בארץ - חולצה בודדת עולה 70 ש"ח, ואחרי הנחה 41 ש"ח.
בנקסט רביעיית חולצות עולה 70 מלכתחילה.
המחירים בקרטרס המקורי זולים יותר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים