עזרה פתחו את נקסט אבל לקחו לי את החולצות

כן.
שמרתי.
אז איך מחזירים ? דרך הדואר?
כן.
מסמנים בדף את הפריטים שמחזירים ושמים בתוך שקית ביחד עם הפריטים עצמם,
מבחוץ מדביקים את המדבקה של הכתובת עם הברקוד,
סוגרים את השקית עם סלוטייפ,
ושולחים בדואר.

שאלה...
אם עשיתי הזמנה בנקסט של 360 ש"ח יקחו לי מכס או משהו?
ואם כן יש לי מה לעשות?

שאלה...
אם עשיתי הזמנה בנקסט של 360 ש"ח יקחו לי מכס או משהו?
ואם כן יש לי מה לעשות?
יקחו לך :(
ואם כבר אי אפשר לבטל את ההזמנה אני לא רואה מה יש לעשות...

כמה? מלא?

לגבי המחירים, בחולצות טריקו ובמכנסיים קצרים נקסט אכן זולים.

בשמלות לבנות - לא ראיתי מחירים זולים בכלל. בטח שלא בבגדי שבת. כנ"ל בחולצות מכופתרות לבנים.

לגבי המחירים, בחולצות טריקו ובמכנסיים קצרים נקסט אכן זולים.

בשמלות לבנות - לא ראיתי מחירים זולים בכלל. בטח שלא בבגדי שבת. כנ"ל בחולצות מכופתרות לבנים.
לא זול לעומת מה?
חולצות מכופתרות לילדים לא מצאתי מקום יותר זול בעולם!
תגידי איפה יש?

כן.
מסמנים בדף את הפריטים שמחזירים ושמים בתוך שקית ביחד עם הפריטים עצמם,
מבחוץ מדביקים את המדבקה של הכתובת עם הברקוד,
סוגרים את השקית עם סלוטייפ,
ושולחים בדואר.

די אני בהלם
אני פתאום לא רואה את הדף שהגיע עם החבילה.
מה עושים?

למכירה מנקסט -מכנס כחול מידה 10 (דגם צר)

יש צפי מתי יקבלו את החבילות שהזמינו
אתמול והיום?

יש מישהו שקיבל מס' מעקב על הזמנות מיום שישי?
ביאור 2020-05-11 141814.png

אני
הכל בסדר
תדפיסי את המייל שקיבלת לאישור ההזמנה ותשימי במקום
כבר שעה איתם בצאט
כל שניה מתנתק ומתחיל חדש
הם דורשים לדעת מה המייל שלי ומה להחזיר
כדי לשלוח לי חדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה