פתחנו! אשכול לסרטוני מתכונים מכל הסוגים.

אפשר להעלות כקובץ? חסום בנטפרי....:(

אוף אז למה לי לא....:( מוזר....

אני בנטפרי, פתוח לי (אחרת איך העליתי?...).
ולא העליתי באשכול של הסרטונים כי לא מצאתי אותו.

חסום לי.
יש אפשרות למתכון ?
מתכון לטחינה כשרה לפסח ללא קטניות שמים בסיר : 100 גרם שקדים מולבנים כוס וחצי מים רותחים מרתיחים למשך 2 דקות מצננים ומעבירים לכוס בלנדר מוסיפים : 1 כף שום חצי כפית מלח מיץ מחצי לימון 2 כפות שמן זית צרור כוסברה טוחנים למשך דקה וזהו.... מוכן !!! בתיאבון

מתכון לטחינה כשרה לפסח ללא קטניות שמים בסיר : 100 גרם שקדים מולבנים כוס וחצי מים רותחים מרתיחים למשך 2 דקות מצננים ומעבירים לכוס בלנדר מוסיפים : 1 כף שום חצי כפית מלח מיץ מחצי לימון 2 כפות שמן זית צרור כוסברה טוחנים למשך דקה וזהו.... מוכן !!! בתיאבון
וואו, חסכוני למדי בשבילי ששנה שעברה הכנתי את אותו רעיון מ'שקדייה' שעולה המון...
אבל היה לזה טעם מתוק קצת ולא מאוד אהבנו. מעניין לנסות את שלך.

מתכון לעוגיות פרווה לפסח

עוגיות חמאה לפסח ללא קטניות או שרויה -תנסו - פריך טעיים ונחטףףףף!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה