פתחתי עוסק פטור, מה אני צריך לומר או לא לומר לבנק?

• פותח הנושא אוהב לחיות
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
1. ללכת למשרדי המע"מ הקרובים אליך עם ת.ז ואישור ניהול חשבון(עדכני)
2. עם האישור שהנפיקו ללכת למשרדי מס הכנסה
3. עם כל הטפסים ללכת לביטוח לאומי (אפשר גם דרך האתר)

• הוסף לסימניות
יו! תכננתי מחר ללכת לפתוח עוסק פטור. ודווקא כן חשבתי על שם
זה אומר שכדאי לקרא לעסק בשם שלי ולא שם אחר?
אין לי שום חשק לעבור עכשיו לבנק אחר
ככה היה אצלנו (לפני 6 שנים).
לא צריכים לעבור בנק, אפשר לפתוח חשבון חדש, רק לעסק, בבנק אחר. אולי זה אפילו מומלץ.

• הוסף לסימניות
ככה היה אצלנו (לפני 6 שנים).
לא צריכים לעבור בנק, אפשר לפתוח חשבון חדש, רק לעסק, בבנק אחר. אולי זה אפילו מומלץ.
גם בשביל סכומים קטנים?
נניח 8000 בשנה (לא כל חודש יש הפקדות)

• הוסף לסימניות
גם בשביל סכומים קטנים?
נניח 8000 בשנה (לא כל חודש יש הפקדות)
שוב, זו המדיניות בבנק הפועלים.
הסכום לא הענין, הענין הוא שם החשבון. הם לא הסכימו לצרף את שם העסק לשם בעלי החשבון. אנחנו ממליצים לפתוח חשבון פרטי בבנק אחר, ולצרף לשם בעלי החשבון גם את שם העסק.
ותאמינו, שתגיעו ל 800000 בשנה, בס"ד...

• הוסף לסימניות
שוב, זו המדיניות בבנק הפועלים.
הסכום לא הענין, הענין הוא שם החשבון. הם לא הסכימו לצרף את שם העסק לשם בעלי החשבון. אנחנו ממליצים לפתוח חשבון פרטי בבנק אחר, ולצרף לשם בעלי החשבון גם את שם העסק.
ותאמינו, שתגיעו ל 800000 בשנה, בס"ד...
לי בפועלים כן הוסיפו את העסק לחשבון הפרטי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא כל מה שאתה פותח נמצא לך בקנה שלוף
בפרט לא אצל מנהלי עסקים.....
בכל מקרה המלצה אישית לכל מי שהעסק לא מכניס הרבה מידי אפשר פשוט לבקש ממקבלי השירות לרשום את השם הפרטי בצ'ק ולא להסתבך יותר מידי עם שני חשבונות דבר שאינו מומלץ מבחינת התנהלות הכלכלית האישית בלי קשר לעמלות וטרחה - כמובן לדעתי!

• הוסף לסימניות
בפרט לא אצל מנהלי עסקים.....
בכל מקרה המלצה אישית לכל מי שהעסק לא מכניס הרבה מידי אפשר פשוט לבקש ממקבלי השירות לרשום את השם הפרטי בצ'ק ולא להסתבך יותר מידי עם שני חשבונות דבר שאינו מומלץ מבחינת התנהלות הכלכלית האישית בלי קשר לעמלות וטרחה - כמובן לדעתי!
הדעה @הנורמלי ת אני פתחתי עסק על שמי, אז זה באמת לא בעיה

• הוסף לסימניות
1. ללכת למשרדי המע"מ הקרובים אליך עם ת.ז ואישור ניהול חשבון(עדכני)
2. עם האישור שהנפיקו ללכת למשרדי מס הכנסה
3. עם כל הטפסים ללכת לביטוח לאומי (אפשר גם דרך האתר)
למיטב הבנתי, בעקבות הקורונה (מגיפה המסתובבת בעולם בחודשים האחרונים), ניתן לעשות הכל באופן מקוון.
  1. לפתיחת תיק במע"מ יש למלאות את הטופס הזה (טופס מס' 821 - ניתן למלאותו באופן מקוון פה), ואח"כ להגישו כאן לבחור למעלה 'מע"מ' ולמטה את המשרד האזורי. (כאן מובאת האפשרות להגיש מקוון).
  2. למס הכנסה צריך לשלוח את הטופס הזה (טופס מס' 5329 - ניתן למלאותו באופן מקוון פה), גם אותו ניתן להגיש כאן זה אמור להגיע לפקיד השומה האזורי, לבחור למעלה 'מס הכנסה' ולמטה את פקיד השומה האזורי [ציטוט מאתר רשות המיסים: "בהודעה לפקיד השומה יש למסור את הפרטים הבאים: שם מלא, מספר זהות, כתובת פרטית, מהות העיסוק, כתובת העסק, מספר הטלפון, תאריך פתיחת העסק, שם העסק ומספר עוסק במע"מ" לכאו' הכל כלול בטופס 5329].
  3. עבור הביטוח הלאומי יש למלאות את טופס 6101, ניתן למלאותו באופן מקוון כאן.
אני לא עוסק בתחום ולכן אשמח אם מישהו מקצועי יעבור על זה ויאשר או יתקן פרטים.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
למיטב הבנתי, בעקבות הקורונה (מגיפה המסתובבת בעולם בחודשים האחרונים), ניתן לעשות הכל באופן מקוון.
  1. לפתיחת תיק במע"מ יש למלאות את הטופס הזה (טופס מס' 821 - ניתן למלאותו באופן מקוון פה), ואח"כ להגישו כאן לבחור למעלה 'מע"מ' ולמטה את המשרד האזורי. (כאן מובאת האפשרות להגיש מקוון).
  2. למס הכנסה צריך לשלוח את הטופס הזה (טופס מס' 5329 - ניתן למלאותו באופן מקוון פה), גם אותו ניתן להגיש כאן זה אמור להגיע לפקיד השומה האזורי, לבחור למעלה 'מס הכנסה' ולמטה את פקיד השומה האזורי [ציטוט מאתר רשות המיסים: "בהודעה לפקיד השומה יש למסור את הפרטים הבאים: שם מלא, מספר זהות, כתובת פרטית, מהות העיסוק, כתובת העסק, מספר הטלפון, תאריך פתיחת העסק, שם העסק ומספר עוסק במע"מ" לכאו' הכל כלול בטופס 5329].
  3. עבור הביטוח הלאומי יש למלאות את טופס 6101, ניתן למלאותו באופן מקוון כאן.
אני לא עוסק בתחום ולכן אשמח אם מישהו מקצועי יעבור על זה ויאשר או יתקן פרטים.
בהצלחה!!
וואו
עכשיו אתה נזכר.........
אני כבר נסעתי השבוע ושרפתי לי בוקר אצלם
ואתה ככה זורק את עמלי לטמיון:eek::eek:;);)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....