כללי פתח התוכי את פיו...

• הוסף לסימניות
תודה לכל המשתתפים והיועצים בנוגע ללוגו,
לאחר מחשבה רבה, הוחלט שאכן הלוגו הצבעוני מתאים יותר לאווירה ולבריף, מה גם שהלקוחה התחברה אליו יותר...
מצרפת כרגע את המודעה,
אשמח מאד להערות/ הארות לשיפור,
האם הטיפוגרפיה מפריעה?
האם הרעיון מובן?
תודה רבה, ושבת שלום לכולנו. :)

קבצים מצורפים

• מודעה.PNG
    מודעה.PNG
    KB 95.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
רעיון יפה!

הטיפוגרפיה בבועה צריכה שיפור
ובכללי בכל המודעה.
(למה לא להשתמש בפונט של הלוגו?)

שימי לב: חלקי הלוגו מופיעים בנראות שונה, צריך לסדר את זה איכשהו.

ואין אחידות צורנית

הצלחות!

• הוסף לסימניות
רעיון טוב מאד
אהבתי את הצבעוניות.

הייתי משתמשת בתוכי שמופיע בקלפים עצמם,
ונצמדת לשפתו העיצובית.

• הוסף לסימניות
לא ממש הבנתי את הרעיון...

אם את מתכוונת להתבסס על הרעיון של המשחק המוכר בו כולם צריכים לשמור על שתיקה ומי שמדבר ראשון נפסל- לא רואה איך זה מתאים למהות העסק... כנראה לא הבנתי נכון.

בכל אופן, מודעה נקיה עם צבעוניות עשירה ויפה.

• הוסף לסימניות
קודם כל כבר רואים בלי ע"ה שהופיעה שחקנית חדשה במשחק.
מודעה מושכת ויפה. צבעונית אבל לא עמוסה.

כמו שכתבו כבר לשפר בלדינג למטה. ואולי גופן אחר.
דווקא בבועה לי לא הפריע.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את הענין עם התוכי, אני חושבת שאולי עכשיו התחלתי להבין אבל אני עדיין לא בטוחה שירדתי לסוף דעתך. האם את מתכוונת להעביר את המסר על דרך השלילה? כאילו לא כמו תוכי? אם כן, בעיני זה לגמרי לא ברור, ולהפך - מרתיע.

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה אבל זה קצת מזכיר לי את "פתח החמור את פיו ואמר"
וזה נותן לזה משמעות מאוד לא נעימה
כאילו שבסדנאות הללו מי שפותח בסוף את פיו, לא עושה בחוכמה יתרה....
העיצוב והצבעים מאוד יפים.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים!

הרעיון של התוכי בא לאמר- דרך המטאפורה המטופל 'נפתח'.
הקלפים הם של חיות ועצים והם בעצם מטאפורות.
הרעיון שלהם שנותנים למטופל לבחור קלף מהחיות ושואלים אותו שאלות- למה בחרת? איפה החיה נמצאת? מי החברים שלה? וכו וכו.

• הוסף לסימניות
אז הרעיון מאד לא מובן.
עכשיו אני מבינה שמה שהבנתי בכלל לא היה הכוונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;2368839:
אז הרעיון מאד לא מובן.
עכשיו אני מבינה שמה שהבנתי בכלל לא היה הכוונה.

:mad:

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.

מהסתכלות כללית זה נראה פרסומת למכון אומנות וציור.

• הוסף לסימניות
אני דווקא הבנתי :)

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
הרעיון של התוכי והציטוט מושך, ולגבי הבנת הפרסומת, מי שיקרא מה שכתוב למטה, אם הוא קשור איכשהו לענין, יבין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה