עכשיו אני כבר לא מבין, אנשים שכבר זכו, יש לי שלוש לייקים והצבעה אחת? איך זה הגיוני. זה לא שהם חדשים כאן, יש כאן שני משתמשים שהעלו אתגר? למה זה?צפה בקובץ המצורף 1794155
A boy in a billowing white shirt and brown leather pants, with an enthusiastic expression, ran towards a grandiose and magical gate covered in ancient vines and mysterious runes, its massive stone pillars and arches. Sunset light in the background, bursting through the closing gate doors
לייק = אהבתי את היצירה.עכשיו אני כבר לא מבין, אנשים שכבר זכו, יש לי שלוש לייקים והצבעה אחת? איך זה הגיוני. זה לא שהם חדשים כאן, יש כאן שני משתמשים שהעלו אתגר? למה זה?
תודה, זה קצת מנחם. שלא אהבו אבל החליטו לא לפרגן עד הסוףלייק = אהבתי את היצירה.
דירוג = לדעתי היצירה ראויה לזכות.
אלו 2 דברים נפרדים.
כך לדוגמא, אפשר לתת לייק ליצירה מסוימת כי היא מדהימה, ומביעה יפה את הרעיון באתגר, וסתם ככה יש בה שער מוצלח ורקע של צבעי שקיעה קסומים. אבל לא להצביע כי לילד בתמונה יש מספר אצבעות לא תקני.
אין בזה בעיה, זה באמת לא עיוות בולט.ספציפית לגבי היצירה שלי מספר האצבעות?
כי למיטב הבנתי הוא תקין, אמנם לא רואים את כולם, אבל יתכן שהם מקופלות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים