פתיחת בלוג

• הוסף לסימניות
אני רוצה לפתוח בלוג משלי, מישהו יכול לכוון אותי איזה חברות בלוגים מאושרות לתפעול ע"י נתיב ואתרוג.

• הוסף לסימניות
כל בלוג שתפתח תצטרך לתת כתובת מדויקת לנתיב ואתרוג (אחריי הפתיחה) שיפתחו לכולם
כך אני עשיתי

לא ממליצה על תפוז כי אותם קשה לנתיב ואתרוג לפתוח (הם פותחים אבל יש הרבה באגים בתצוגה, בתגובות ובהרשמה)

בקטע הזה הבלוגים של גוגל מאד נוחים לדעתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כל מיני;802814:
אני רוצה לפתוח בלוג משלי, מישהו יכול לכוון אותי איזה חברות בלוגים מאושרות לתפעול ע"י נתיב ואתרוג.

גמני רציתי ועדיין רוצה, אבל אין שום חברת בלוגים שפתוחה באתרוג(לא יודעת לגבי נתיב). ממה שאמרו לי חברות- גם מה שפתוח לא פתוח עד השלבים האחרונים של יצירת הבלוג, נתקע בדרך וכו'.

כנראה צריך לבקש מאתרוג לעבור למסלול פתוח יותר, להעלות את הבלוג לאויר, לבקש שלא יחסמו לך את הלינקים של התיפעול (שתוכלי לנהל תוכן כרצונך) וכן שלא יחסמו את לינק הגישה שתשלחי לאנשים.

אני התחלתי את התהליך והתייאשתי.
אדרבא, אם תצליחי תעדכני...

• הוסף לסימניות
פששש,

נדמה לי שלגוגל יש שירות בלוגר, אבל נתיב סוגר את זה.

• הוסף לסימניות
הכי טוב זה blogger של גוגל.
אפשר לפתוח את החסימה גם בנתיב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;802843:

תמנון האינטרנט האימתני הזה לימד אותנו משהו מעניין:

הרבה יותר יקר למכור משהו בחינם, מאשר לשווק מוצר בכסף.

פתחת בלוג? יופי, שיהיה בהצלוחע.

בא נראה אותך גורם למישהו להציץ בפנוכו, בלי פרסום וקידום. רק שהתוכן שלו יהיה שווה כל-כך.

מה לעשות - זה די קשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה