עזרה פתיחת/הורדת תוכנה [חינמית] שחסומה בקהילה שלי בנטפרי

• הוסף לסימניות
שלום רב,
כאן יש תוכנה נפלאה לחיפוש תוכן בקבצים
ההורדה שלה חינם מ כאן אבל חסום לי...
האם מישהוא פה יוכל לשלוח בקשה לפתיחה/שינוי תגית,
או לחילופין להעלות לדרייב/מגיקוד ולהביא כאן קישור [כמובן להשים כוכביות באמצע שלא יחסם שוב...]

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שלום רב,
כאן יש תוכנה נפלאה לחיפוש תוכן בקבצים
ההורדה שלה חינם מ כאן אבל חסום לי...
האם מישהוא פה יוכל לשלוח בקשה לפתיחה/שינוי תגית,
או לחילופין להעלות לדרייב/מגיקוד ולהביא כאן קישור [כמובן להשים כוכביות באמצע שלא יחסם שוב...]

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• FullTxt-Eturit.zip
    KB 643.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תודה אבל גם זה חסום לי משום מה...
אולי אפשר להעלות למגיקוד ולהשים קישור עם כוכביות באמצע?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
זה רק קבצים בלי התוכנה
אני יביא קישור נוסף שיש בו הכל
אשמח ממי שיכול או לשלוח לנטפרי בקשה לפתיחה, לתועלת כלל הציבור,
או להעלות כאן בקישור עם תווים באמצע [כדי שלא יחשב שהתפרסם לציבור].

קישור

• הוסף לסימניות
מצוין!! תודה רבה!
אחכה שיפתח,
[משום מה טרם נפתח עד לשעה זו, האם נטפרי כבר ענו לכם?]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה