פתיחת המערכת לשידור דוחות שנתיים של יחידים לשנת המס 2016

• הוסף לסימניות
​היום נפתחו לשידור המערכת למייצגים המחוברים לשע"מ והמערכת באינטרנט לשידור דוחות של יחידים לשנת המס 2016 (המערכת לשידור דוחות חברות תיפתח בחודש הבא. עם פתיחתה נוציא הודעה בהתאם).

לעת עתה, הכניסה למערכת המייצגים המחוברים לשע"מ והכניסה לשידור באינטרנט נותרו ללא שינוי כמו בשנה שעברה.

הדרכה ותמיכה טלפונית

ביישום קיימת הדרכה מפורטת לגבי אופן מילוי הדו"ח, לרבות כל אחד מהשדות. הגישה להדרכה נמצאת ביישום עצמו, בסרגל התפריט העליון, תחת לשונית "עזרה".

תמיכה טלפונית למייצגים הנתקלים בבעיות טכניות בעת שידור הדוחות, תינתן על ידי מרכז המידע והשירותים המקוונים של רשות המסים בטלפונים: 02-5656400 או 4954*.

• הוסף לסימניות
לגבי הצורך בכרטיס חכם,
אין בסוף צורך השנה ?
ואם יש מה דינו של נישום ללא מייצג ?

• הוסף לסימניות
לשדר את הדוח כנראה לא צריך כרטיס חכם, אולי בשביל להגיש מקוון ?

• הוסף לסימניות
עד מתי ניתן להגיש?

• הוסף לסימניות
לא מבין מהחיים שלי, אבל יש לי עוסק פטור וקיבלתי בדואר דו"ח להגיש, ואין לי מושג מאיזה צד להסתכל עליו. כתוב שם שבמס הכנסה יש פקידים שעוזרים במילוי הדו"ח אך התברר לי כי זה רק בשעות מסויימות.
שאלתי ובקשתי, א. האם את הדו"ח הנ"ל גם ניתן להגיש באינטרנט (אני מבין ששם יש הסבר על כל שורה, מה שאין בדוח הידני). ב. עד מתי ניתן להגיש את הדו"ח. אשמח לתשובה מהירה.

• הוסף לסימניות
מי שחייב דוח מקוון יגיש עד סוף יוני.
מי שלא חייב מקוון - מי שמרוויח בערך עד 80 אש"ח המועד האחרון להגשת הדוח הוא היום 29/5/17.

• הוסף לסימניות
גם מי שלא חייב מקוון, רשאי להגיש את הדוח דרך האינטרנט,
אבל שים לב שבכל מקרה אחרי שמשדרים את הדוח צריך להדפיס אותו, לחתום, לצרף את הנספחים הרלוונטים אם יש, ולהגיש ידנית במס הכנסה. כל עוד לא הוגש הפלט הדוח לא נחשב כמוגן.
(מבחינת קנסות, עד שלא עובר חודש שלם של איחור לא מוטל קנס).

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שזה עד היום!
מה הכוונה מי שאינו מיוצג? אם זה דרך רו"ח אפשר לשלוח עדיין אחרי התאריך של היום?
(נראה לי שאני לא חייבת במקוון) - היום רק הגשתי לרו"ח את הכל , זה בסדר??

• הוסף לסימניות
אם שמיוצג זה אומר שנתן ייפוי כח לרו"ח שלו,
ואז למייצגים - רואי חשבון ויועצי מס יש מועדים אחרים מאוחרים בהם הם רשאים להגיש את הדוחות.
אם מסרת את החומר לרו"ח אין לך מה לדאוג.

• הוסף לסימניות
שימי לב שאם את רוצה לקבל מ"ה שלילי, אז כן כדאי שהרו"ח תגיש את הדוח שלך עד 30.6.17,
או שתשיג הארכה ספיצפית לדוח שלך.

• הוסף לסימניות
תודה חיה!

• הוסף לסימניות
ומי שלא מיוצג?
אם עדין לא הגשתי, יש מה לעשות?
יש קנסות?

• הוסף לסימניות
על כל חודש שלם של איחור יש קנסות, ומי שחייב מקוון ולא הגיש מקבל קנס גדול יותר.
יש פ"ש שאומרים שמי שיגיש מקוון אפילו לא חייב, יכול להגיש עד 30.6.2017, כך שיש עוד חודש להתכונן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה