- הוסף לסימניות
אותו בנק לא יתן בדר"כ חשבון נוסף, ואין שום עניין.אם רוצים לפתוח חשבון נוסף לחיסכון כדאי לפתוח באותו הבנק שנמצאים עכשיו?
או במקום אחר?
והאם יש הבדל בין הבינלאומי לפאגי...
פאגי כבר הרבה שנים זה הבינלאומי ממש ללא הבדל כלשהו.
אותו בנק לא יתן בדר"כ חשבון נוסף, ואין שום עניין.אם רוצים לפתוח חשבון נוסף לחיסכון כדאי לפתוח באותו הבנק שנמצאים עכשיו?
או במקום אחר?
והאם יש הבדל בין הבינלאומי לפאגי...
אם כך,אותו בנק לא יתן בדר"כ חשבון נוסף, ואין שום עניין.
פאגי כבר הרבה שנים זה הבינלאומי ממש ללא הבדל כלשהו.
מרגיש חייב להשיבאתה מתכנת?
אם כן הכי מומלץ הפועלים
גם אתר נוח
ואם תעשה את האשראי שלהם אז גם תקבל 1500 לקנייה באתר שלהם
בכללי השירות שלהם מעולה
צריך לראות מה הם כתבו בתנאים (יכול להיות שמותר להם להגביל את ההטבות לפתיחה דווקא בסניפים מסויימים)אם כך,
מדוע הבינלאומי לא נתנו לי את ההטבות של פאגי?
בחורת סמינר משכורת ראשונה וכו'...
ביקשתי את זה והם אמרו לי שזה רק בפאגי, וכשרציתי לעבור לפאגי מהבינלאומי אמרו לי שזה אותו דבר..
אני לאחרונה פתחתי חשבון נוסף בבנק אחרלחשוש ממה?
זה קצת מוריד דירוג אשראי, אבל אם צריך שני חשבונות זה לא אמור להטריד.
בדיסקונט לא משלמים עמלות עד גיל 26,מחפשת גם בנק שאפשר לפתוח בו חשבון ללא עמלות.
לא אכפת לי גם דיגיטל.
בינתיים, לא מצאתי: כולם מתנים את זה בהעברת משכורת
ואני לא רוצה להעביר לשם את המשכורת רק לבצע העברות כל חודש.
אשמח למידע על בנק שכן יאפשר.
עברתי מזמן גיל 26בדיסקונט לא משלמים עמלות עד גיל 26,
לא משנה אם זה חשבון ראשון או שני. (זה נקרא חשבון צעיר.)
הם מפרסמים עכשיו שמי שפותח חשבון מקבל 10 שנים ללא עמלות אבל נראה לי שזה מותנה בהעברת משכורות.
חוץ מזה אם יש לך סטודנט שעושים בד"כ בשביל הנחה בתח"צ- אפשר פשוט לעדכן בבנק ואז החשבון נחשב חשבון סטודנט ואין עמלות.
כל זה כשמעבירים משכורת, מה שנקרא חשבון יחיד.כל בנק אמור להציע בלי עמלות
אחרת מאיימים בעזיבה...
ויש עוד הרבה תנאים שאפשר להשיג עם מיקוח...
תלוי ביכולת מיקוח.כל זה כשמעבירים משכורת, מה שנקרא חשבון יחיד.
אבל אם זה חשבון נוסף הם לא ממהרים לוותר על העמלות,
אא"כ סטודנט/צעיר/עובד הוראה וכו...
זה אותו בנק רק שפאג"י מיועד יותר לחרדיםאם כך,
מדוע הבינלאומי לא נתנו לי את ההטבות של פאגי?
בחורת סמינר משכורת ראשונה וכו'...
ביקשתי את זה והם אמרו לי שזה רק בפאגי, וכשרציתי לעבור לפאגי מהבינלאומי אמרו לי שזה אותו דבר..
אני נמצא בדיסקונט סניף טאצ'ר [סניף דיגיטלי] ללא עמלות וללא העברת משכורת.עברתי מזמן גיל 26
ואכן מה שהם מפרסמים, מותנה בהעברת משכורת...
סטודנט אין לי.
תודה בכל אופן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים