פתיחת חשבון בנק

• הוסף לסימניות
לשדוד - נראה לי שאף בנק...
לפתוח חשבון - צריך לבדוק את ככלי הבנק, אבל גם את התנהלות הסניף הספציפי, כי יש הבדלים משמעותיים בין סניף לסניף.

• הוסף לסימניות
יש לי חשבון פעיל בפועלים, מאוד מרוצה מהם.
וכן בעלי אברך כולל אחת ל3 שנים אנו נותנים אישור לימודי לחשבון סטודנט

• הוסף לסימניות
מבירור רציני ועמוק,
אין על בנק מרכנתיל
שירות,אמינות,יחס,תנאים.
הייתי בכמה בנקים ובאף מקום לא קיבלתי את מה שאני מקבלת במרכנתיל.
אם מותר לשאול באיזה סניף של מרכנתיל?

• הוסף לסימניות
תפתח בבנק הכי קרוב לבית שלך!

• הוסף לסימניות
רק פאג"י!!
מותאם לחרדים ויחס מדהים!

• הוסף לסימניות
את ההמלצה על בנק מסוים, אפשר להגדיר כמו שאמרו על אחד מבתי החולים הידועים בארץ -
לידה רגילה: הכי מושלם שיש, סיבוך קטן: וה' ירחם...
לכן אם מחפשים בנק לחשבון רגוע סניפים קרובים בלי עמלות וכו' כדאי פאג"י או פועלים, אם מחפשים יותר בכיוון של הלוואות כדאי ללכת לבנקים הקטנים איגוד יהב, גם לאומי מאוד מומלץ, לגלגולים גדולים כל השאר, (וכמובן במשכנתאות אין על מזרחי אבל זה לא חייב בפתיחת חשבון).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה