פתיחת חשבון גוגל חדש

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה המקום המתאים, בכל אופן, אשמח לעזרה.

אני מנסה לפתוח חשבון גוגל חדש, ומשום מה, בכל תאריכי הלידה שכתבתי, הוא רושם לי:
upload_2019-12-16_8-17-2.png

בהתחלה כתבתי 2012, אז הוא רשם שצריך את אחד ההורים (עד גיל 13)
אחרי זה הכנסתי גיל בכל שנות ה-1990 והוא מחזיר את השגיאה למעלה
לדוגמא:

upload_2019-12-16_8-20-18.png

משהו יודע מה אפשר לעשות?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
ייתכן כי זה בגלל שניסית פעם אחת תאריך מסוים ופעם שנייה תאריך שני . גוגל הם לא ככ טיפשים אז הם נותנים השהייה מסוימת למכשיר שממנו נוסה.
מה שכן אפשר לנסות היום שוב, לכאורה זה ייסתדר עם לא מסתדר ניתן לנסות ממחשב אחר .
אם עדיין נשארת הבעייה פני אליי באישי
בהצלחה ויום טוב

• הוסף לסימניות
ייתכן כי זה בגלל שניסית פעם אחת תאריך מסוים ופעם שנייה תאריך שני . גוגל הם לא ככ טיפשים אז הם נותנים השהייה מסוימת למכשיר שממנו נוסה.
מה שכן אפשר לנסות היום שוב, לכאורה זה ייסתדר עם לא מסתדר ניתן לנסות ממחשב אחר .
אם עדיין נשארת הבעייה פני אליי באישי
בהצלחה ויום טוב
אני ניסיתי לפתוח חשבון חדש בג'מייל וכל מספרי הפלאפון שאני נותן להם ב"אשר שאתה לא רובוט" - לא תקינים או לא מתאימים!

• הוסף לסימניות
מקווה שכאן זה מתאים
מנסה לפתוח חשבון גוגל חדש
הכנסתי פרטים וכו' וכו'
פתאום הגעתי לשלב שכתוב כך:

פני שיוצרים חשבון, צריך לאמת כמה פרטים​

כדי להמשיך, Google צריכה לאמת כמה פרטים לגבי המכשיר או מספר הטלפון. כך אנחנו שומרים על הבטיחות שלך ושל אחרים באינטרנט ומונעים התנהלות פוגעת של בוטים או תוכנות.

עליך לסרוק את קוד ה-QR באמצעות הטלפון​

פותחים את אפליקציית המצלמה, סורקים את הקוד ולוחצים על הקישור. אחר כך משלימים את האימות לפי ההוראות שיופיעו בטלפון. כדי להמשיך, צריך לחזור למכשיר הזה.

סריקת קוד ה-QR לא תקשר את המכשיר או את מספר הטלפון שלך לחשבון Google החדש.

אין לי טלפון לא כשר ואין לי אפשרות לסרוק את הברקוד - אז מה אי אפשר לפתוח חשבון גוגל חדש ללא הסריקה הזו.
ובמצב הנתון הזה - איך מדלגים על זה למשל?
זה נראה לי הזוי וגם מוזר - כי יש הרבה כאלו שאין להם מכשיר לא כשר - ובטח הם פותחים מייל חדש
אז מה עושים עכשיו?
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה