חשבון עצמאי זה כמו לקנות בשוק במקום לשלוח שליח שיעשה לך את זה בתוספת דמי עבודה...מנצל את האשכול..
הפקדתי סכום גדול ב'קופת גמל להשקעה' דרך הראל. (דרך סוכן)
מה זה נקרא חשבן עצמאי, זה פחות דמי ניהול?
להוציא משם ולפתוח עצמאי?
תודה רבה!!
מצד שני אם הוא מעוניין רק במנייה מסוימת (לדוגמה SNP או מחקה מדד עולמי) זה הרבה יותר פשוטחשבון עצמאי זה כמו לקנות בשוק במקום לשלוח שליח שיעשה לך את זה בתוספת דמי עבודה...
ודאי יותר זול.
מומלץ לעבור בתנאי שאתה יודע מה אתה עושה כמובן.
תלמד טוב מה זה אומר ואז בהצלחה...
כהמשך למשל לעיל... זה כמו ללכת לשוק ענק בחו"ל שאתה לא מבין מה השפה ואין לך מושג מה זה מלפפון ומה זה קישוא...
ברור שהיית הולך עם מתרוגמן.
ככה גם פה.
חד משמעית.מצד שני אם הוא מעוניין רק במנייה מסוימת (לדוגמה SNP או מחקה מדד עולמי) זה הרבה יותר פשוט
ולא צריך להיות "א גרויסע מומחה" כדי להיכנס פעם בחודש לIBI ולקנות את המניה המבוקשת.
אם נחזור למשל: אפשר לשלוח ילדה בת 8 ל'אושר עד' עם תמונה של פלפל ולבקש ממנה לקנות בדיוק כזה פעם בחודש.
אפשר מקור?!תלויי איזה קרן / סל מדד , אתה קונה .
אם יש לי נקודות זיכוי [אני לא עובד], ואשתי מנצלת את הנקודות, איך מחשבים לגבי מס?מבחינת מיסוי אין הבדל.
א"כ לכאו' עדיף שאשתי לא תהיה שותפה בחשבון [אני אברך כולל]נקודות הזיכוי של בן הזוג עם ההכנסה הגבוהה הם אלה שיחושבו לעניין מס רווחי הון.
יש לך את פיירמנצל את הפורום לשאלה קטנה אני רוצה להתחיל להשקיע כל חודש סכום קבוע באס אם פי 500 אני רוצה לעשות את זה במסחר עצמי לא ראיתי בית מסחר שלא צריך מינמום להשקעה ראשונית משהו מכיר ואם לא מה עדיף להתחיל להשקיע דרך הבנק או לחכות שיהיה לי את סכום הפקדה הראשונית תודה
אם ההפקדות החודשיות הן גבוהות, יש טעם לצבור סכום ואח"כ להתחיל, אם הן נמוכות, לא רואה עניין במסחר עצמאי, עדיף כבר קופת גמל.מנצל את הפורום לשאלה קטנה אני רוצה להתחיל להשקיע כל חודש סכום קבוע באס אם פי 500 אני רוצה לעשות את זה במסחר עצמי לא ראיתי בית מסחר שלא צריך מינמום להשקעה ראשונית משהו מכיר ואם לא מה עדיף להתחיל להשקיע דרך הבנק או לחכות שיהיה לי את סכום הפקדה הראשונית תודה
למה לא?לא רואה עניין במסחר עצמאי, עדיף כבר קופת גמל.
אז תתפלאו שבהרבה מקרים הם יוצאים יותר זולים.למה לא?
דמי הניהול בקופת גמל גבוהים, ומסתמא ידידנו האברך לא ישאיר זאת עד הגמל
ממש תודה 600 לחודש ובהמשך יותר בפער זה נקרא סכום נמוך או גבוה שאלה שניה להשקיע דרך פייר שזה מ250 שקל זה שוה או שזה אם דמי ניהול גבוהים תודהאם ההפקדות החודשיות הן גבוהות, יש טעם לצבור סכום ואח"כ להתחיל, אם הן נמוכות, לא רואה עניין במסחר עצמאי, עדיף כבר קופת גמל.
אני מדבר לטוח של 20 שנה ובהמשך אני מתכנן להוסיף כסף כל חודש עדין עדיף לי קופת גמל ואם כן איזה חברה של קופת גמל תודה רבהנמוך.
מאיזה בחינה?אז תתפלאו שבהרבה מקרים הם יוצאים יותר זולים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים