דרוש מידע פתיחת חשבון משותף במס

• הוסף לסימניות
שמעתי שזוג שפותח תיק משותף במס הכנסה הסכום מתחלק ל-2 (שהבעל לא עובד) ואז האחוז מס יורד
לדוגמא אם אשתי מרויחה 10 אלף והמס %14 היא תצטרך לשלם רק %10 ומה אם הנק"ז האם מצטרפות אחד לשני או שמפסידים וכשיש ילדים
והאם צריך לעשות מיד או אפי' רטואקטיבי והאם זה אוטומטי
וגם לגבי רווחי מס הון אם אני פותח ע"ש קופה האם אני יפטר מהנ"ז שלי (שלא עובר לאשתי) ולכמה שנים למפרע מזמן הפדיה אפשר להשתמש בנק"ז

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון למקור הכנסה משותף ? זה תלוי אם אתה בוחר חישוב מס מאוחד , לא תמיד זה משתלם .
אתה יכול לשלוח לי במייל אם אתה רוצה להתייעץ hadadn.cpa שטורדל גימייל ...

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון למקור הכנסה משותף ? זה תלוי אם אתה בוחר חישוב מס מאוחד , לא תמיד זה משתלם .
אתה יכול לשלוח לי במייל אם אתה רוצה להתייעץ hadadn.cpa שטורדל גימייל ...
לא אני לא עובד רק אשתי עובדת

• הוסף לסימניות
אז שהתיק מס הכנסה יהיה על שמה , ואם תחליט בשנת מס ספציפית על חישוב מאוחד אתה יכול לבחור באופציה .

• הוסף לסימניות
שמעתי שזוג שפותח תיק משותף במס הכנסה הסכום מתחלק ל-2 (שהבעל לא עובד) ואז האחוז מס יורד
לדוגמא אם אשתי מרויחה 10 אלף והמס %14 היא תצטרך לשלם רק %10 ומה אם הנק"ז האם מצטרפות אחד לשני או שמפסידים וכשיש ילדים
והאם צריך לעשות מיד או אפי' רטואקטיבי והאם זה אוטומטי
אם היא שכירה אין דבר כזה
ואם לא זה לא משתלם בד"כ.
וגם לגבי רווחי מס הון אם אני פותח ע"ש קופה האם אני יפטר מהנ"ז שלי (שלא עובר לאשתי) ולכמה שנים למפרע מזמן הפדיה אפשר להשתמש בנק"ז
נקודות זיכוי במס רווחי הון מחושבים לפי בן הזוג שמרוויח יותר,
ולכן אם אשתך מרוויחה יותר ממך ומשתמשת בנקודות זיכוי שלה לא תוכל להזדכות באמצעות נקודות זיכוי.
האפשרות היחידה להזדכות זה באמצעות תרומות עם סעיף 46,
שבזה באמת בני הזוג מחושבים יחד ואין משמעות על שם מי התרומה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה