איילת אבישג
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
איך מוסיפים כונן D במחשב נייד?
תודה רבה!!!
תודה רבה!!!
אם המטרה היא להוסיף עוד מקום אחסון במחשב כנראה שתצטרכי לפנות לטכנאי.איך מוסיפים כונן D במחשב נייד?
תודה רבה!!!
אם אתם מדברים על להוסיף כונן לאחסון, המחיר הוא 100-150 לא כולל הכונן עצמו (ישנם כאלה שיעשו גם בפחות). צריך לבדוק לפני הכל אם יש עוד מקום במחשב להכניס עוד כונן. אם אין מקום עוד כונן צריך להחליף את הקיים ואז זה יעלה יותר. בהנחה שיש מקום לכונן נוסף אפשר לקנות לבד אחרי שיודעים בדיוק מה מתאים ולתת לטכנאי שיחבר.זה עולה?
מה סביבות המחיר?
אם יש כזה אחד....במקום הכונן של הדיסקים
נראה לי שבגר'כ כשאין כונן דיסקים אז יש בפנים מקום לעוד אחדאם יש כזה אחד....
תוכלי להוריד לי... ולשלוח...? AAA8503639 גימיילתחפשי בגוגל מדריכים לחילוק מחיצות כונן.
זו אחת התוצאות:
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
בהצלחה.
כדאי שתחליטי מה את צריכה בדיוק. עוד מקום אחסון או רק פיצול. אני גם יוכל להדריך אותך לעשות הנ"ל, ברגע שיהיה ברור לך שזה מה שאת צריכה.תוכלי להוריד לי.
תוכלי להוריד לי... ולשלוח...? AAA8503639 גימייל
בתכלס, זה לא כזה משנה.כדאי שתחליטי מה את צריכה בדיוק. עוד מקום אחסון או רק פיצול. אני גם יוכל להדריך אותך לעשות הנ"ל, ברגע שיהיה ברור לך שזה מה שאת צריכה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים