פתיחת מייל עסקי ב-GMAIL- איך???

• הוסף לסימניות
היי,
אני מעונינת לפתוח עסק בשותפות עם חברה.
אין לי אתר.
הבנתי שכשלב ראשון אני צריכה לרכוש דומיין- ורכשתי כבר.
השלב השני הוא שהתחלתי תהליך עם חשבון עסקי בגוגל, ע"פ פוסט שראיתי כאן בפרוג, שזו עלות של 6$ בחודש ועל אותו מייל ניתן להכניס משתמשים חלופיים- התאים לי.
למעשה פתחתי חשבון, טרם שילמתי, ואני רואה שהעלות היא 18$ לחודש, ב-3 חוד' ראשונים, לאחר מכן העלות 25$....
האם מישהו יודע האם אכן זו העלות, או שניתן להוזיל איכשהו?
הבנתי שאם אני קונה אחסון בשרת כלשהו בדולרים בודדים, ניתן לקשר את האחסון לכתובת GMAIL ולהנות ממייל עסקי מוזל בהרבה...
העניין הוא שממש הסתבכתי עם זה, איך אני יודעת מהיכן לרכוש חבילת אחסון מוזלת שתתאים לצורך הזה של המייל?
איך זה עובד?
הא באמת שווה?
אשמח מאד לעזרה!!!
תודה לעונים/ות.

• הוסף לסימניות
ממש לפני שהעליתי שאלה בנושא - מצאתי את ההודעה שלך,
ייתכן והצצת על התמחור של תכנית ברירת מחדל שלהם -
Business Standard עלות של 49 שח למשתמש לחודש, בהתחייבות לשנה אחת, או ‏58.80 ‏₪ למשתמש לחודש, בחיוב חודשי.
התכנית הזולה ביותר הינה -
Business Starter, עלות של 24.50 שח למשתמש לחודש, בהתחייבות לשנה אחת, או 29.40₪ למשתמש לחודש, בחיוב חודשי.

אני התחבטתי בשאלה האם:

1. יש לי אתר- יש אפשרות לרכוש מייל עסקי במשולב עם האתר או משהו בדומה לכך?
2. כבר פתחתי מייל עסקי בגוגל בלי לחשוב יותר מדי- האם לבטל לאחר מעשה, או שיש לכך יתרונות על פני המתחרות שלה?
3. מיהן המתחרות של גוגל ברכישת מייל עסקי עם דומיין, ומי העדיפה ביותר. אם זה גוגל- למה.

• הוסף לסימניות
היי
תודה על התגובה ועל המידע!!
הענייין הוא שהתחלתי תהליך של פתיחת חשבון, הגדרתי שם משתמש, כתובת מייל וכו'
וכשהגעתי לשלב התשלום מתאפשרת לי רק אופציה של מסלול אחד- Bussinedd Plus- זה נראה כך:
1740294539197.png

האם לא אמורים להיות לי מוצגים כל המסלולים לבחירה?
או שפשוט התחלתי את התהליך לא נכון ולא במסלול Bussinedd Starter ולכן זו האופציה היחידה שהוא נותן לי?

ניסיתי כעת לפתוח חשבון ב- Bussinedd Starter, במחיר המוזל, אבל הוא כותב שהחשבון כבר קיים, כנראה בגלל שכבר התחלתי את התהליך במסלול מקביל היקר יותר.

תכלס מה אני עושה עכשיו?
מבחינתי למחוק את החשבון שהתחלתי לפתוח, רק שלא הבנתי איך אני עושה את זה, כי זה באמצע תהליך, אין לי עדיין תיבת מייל כדי שאוכל להכנס להגדרות שם ולמחוק.

כל מידע יעזור!!

• הוסף לסימניות
1. יש לי אתר- יש אפשרות לרכוש מייל עסקי במשולב עם האתר או משהו בדומה לכך?
כן
בכל חברת אחסון שמכבדת את עצמה יש אפשרות של פתיחת מיילים על הדומיין ללא הגבלה + שליפה לג'ימייל.

2. כבר פתחתי מייל עסקי בגוגל בלי לחשוב יותר מדי- האם לבטל לאחר מעשה, או שיש לכך יתרונות על פני המתחרות שלה?
יותר נח, כי זה לא נשלף למייל אחר.
ובעיקר מיתוג - הגדרת תמונת פרופיל וקישורי פרופיל.

• הוסף לסימניות
היי
תודה על התגובה ועל המידע!!
הענייין הוא שהתחלתי תהליך של פתיחת חשבון, הגדרתי שם משתמש, כתובת מייל וכו'
וכשהגעתי לשלב התשלום מתאפשרת לי רק אופציה של מסלול אחד- Bussinedd Plus- זה נראה כך:
צפה בקובץ המצורף 1904725
האם לא אמורים להיות לי מוצגים כל המסלולים לבחירה?
או שפשוט התחלתי את התהליך לא נכון ולא במסלול Bussinedd Starter ולכן זו האופציה היחידה שהוא נותן לי?

ניסיתי כעת לפתוח חשבון ב- Bussinedd Starter, במחיר המוזל, אבל הוא כותב שהחשבון כבר קיים, כנראה בגלל שכבר התחלתי את התהליך במסלול מקביל היקר יותר.

תכלס מה אני עושה עכשיו?
מבחינתי למחוק את החשבון שהתחלתי לפתוח, רק שלא הבנתי איך אני עושה את זה, כי זה באמצע תהליך, אין לי עדיין תיבת מייל כדי שאוכל להכנס להגדרות שם ולמחוק.

כל מידע יעזור!!
אפשר להיכנס לניהול האדמין ולשנות שם תכניות מחיר, כל עוד את עדיין בשבועיים נסיון. ככה גם אני עשיתי
כן
בכל חברת אחסון שמכבדת את עצמה יש אפשרות של פתיחת מיילים על הדומיין ללא הגבלה + שליפה לג'ימייל.

יותר נח, כי זה לא נשלף למייל אחר.
ובעיקר מיתוג - הגדרת תמונת פרופיל וקישורי פרופיל.
תודה על המענה,
אשמח להבין מהם ההבדלים מבחינת עלות כוללת, וכן פירוש רשי למונח "קישורי לקוח" (תמונת פרופיל- לא ניתן להציב במייל של השרת של האתר?)

• הוסף לסימניות
היי,
בעת פתיחת מייל עסקי יש לקחת בחשבון כמה דברים.
הייתי ממליץ להתייעץ עם איש מקצוע שמבין בתחום.
עצה אחת הייתי נותן, לעולם לא לפתוח בחברות אכסון. ולא חשבון POP3
במידה ותרצו שאפתח לכם בצורה מסודרת ניתן לפנות באישי או במייל. אשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
היי,
בעת פתיחת מייל עסקי יש לקחת בחשבון כמה דברים.
הייתי ממליץ להתייעץ עם איש מקצוע שמבין בתחום.
עצה אחת הייתי נותן, לעולם לא לפתוח בחברות אכסון. ולא חשבון POP3
במידה ותרצו שאפתח לכם בצורה מסודרת ניתן לפנות באישי או במייל. אשמח לעזור.
מה המייל? אין לי פרימיום להודעות אישיות,
תודה!

• הוסף לסימניות
מסקנות מתכתובת עם @דב הטכנאי שנחלץ לעזרה בסבך הבורות בנושא:

1. מהו ההבדל בעלות של תחזוק מייל עסקי בגוגל לבין בשרת של ונגוס/ וואטאבר?
לא ממליץ על אף אחת מהאופציות הנ"ל, ממליץ מאוד על 365 של מייקרוסופט.
2. מה עדיף- גוגל או דרך השרת ששוכרים?
בשום אופן לא דרך השרת ששוכרים!
את המייל תמיד כדאי לשים במקום יותר מתקדם מחברת האתרים.
3. אוקיי, אז הבנו שמייל עסקי מהשרת של אתר - בשום אופן לא. אם כן - למה עדיף מייקרוסופט 365 על פני גוגל?
המייל העסקי דרך מייקרוסופט 365 הרבה יותר יציב, הרבה יותר פי'צרים.
היום הם המובילים, כל החברות הגדולות עובדים איתם, הם הכי אמינים ולגבי עלויות זה כמעט אותו דבר.
4. מהו ההבדל בתמחור בין גוגל למייקרוסופט 365?
העלויות הן כמעט זהות:
מייקרוסופט לוקחים 6 דולר לחודש כולל Onedrive, צריך רק לשים לב שפותחים פורטל עסקי ולא משפחתי.

תודה רבה @דב הטכנאי ולכל מי שעזר.

• הוסף לסימניות
יש דרך לבטל רכישת דומיין בגוגל? כבר רכשתי דומיין, כעת תקועה עם זה כי רוצה לפתוח אתר על שרת ונגוס + לפתוח מייל עסקי במייקרוסופט ולבטל את המייל העסקי בגוגל.
יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
יש דרך לבטל רכישת דומיין בגוגל? כבר רכשתי דומיין, כעת תקועה עם זה כי רוצה לפתוח אתר על שרת ונגוס + לפתוח מייל עסקי במייקרוסופט ולבטל את המייל העסקי בגוגל.
יש מה לעשות?
למה לבטל את הרכישה של הדומיין?
את מתכוונת לבטל את האכסון של הדוא"ל?

• הוסף לסימניות
במידה וקורה משהו למחשב הלך ההסטוריה של הדואר
אם אני פותחת מייל על שרת האחסון ומבצעת שליפה לג'ימייל
זה לא נשלף לוקאלית
זה נשלף עם עותק לג'ימייל

ויש גם עותק שנשאר בINBOX בשרת

• הוסף לסימניות
עזרה דחופה!
התכתבתי עם נציג של גוגל מהחשבון גוגל עסקי שפתחתי, רציתי שיבטל לי חיוב של הדומיין שרכשתי.
הוא הסכים וכמעט ביטל את החיוב אבל אז לאחר שכבר ביטלתי את המינוי והדומיין בבורותי הרבה מחקתי גם את החשבון גוגל עצמו, ואז כמובן התנתק לי הצאט עם הנציג.
כעת ניסיתי לשחזר את החשבון כדי להמשיך בצאט עם הנציג בשביל לוודא שהחשבון בוטל וקיבלתי החזר, אבל כשאני נכנסת לתהליך של שחזור חשבון, ולוחצת על "הבא" במטרה לשחזר את החשבון-
1740310693359.png

הוא מיד כותב לי הודעת שגיאה שצריך לפנות למנהל האדמין. אבל אני זה מנהל האדמין, וכל דרך שניסיתי לשחזר את החשבון נתקלת בחומה נעולה של ההודעה הזו.
1740310805706.png
מישהו התנסה בזה ויכול לעזור לי?

קבצים מצורפים

• 1740310679329.png
    1740310679329.png
    KB 27.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
איך אתה רוצה להיכנס לחשבון אדמין אחרי שמחקת את הדומין ?
כפי שכתבתי קודם, התהליך של פתיחת דומיין עסקי דורש ידע מקצועי ונסיון.
לא הייתי ממליץ לעשות את זה "חפיף", זה דורש תכנון והקמה של התשתית העסקית שאתה רוצה לפתוח.
עזרה דחופה!
התכתבתי עם נציג של גוגל מהחשבון גוגל עסקי שפתחתי, רציתי שיבטל לי חיוב של הדומיין שרכשתי.
הוא הסכים וכמעט ביטל את החיוב אבל אז לאחר שכבר ביטלתי את המינוי והדומיין בבורותי הרבה מחקתי גם את החשבון גוגל עצמו, ואז כמובן התנתק לי הצאט עם הנציג.
כעת ניסיתי לשחזר את החשבון כדי להמשיך בצאט עם הנציג בשביל לוודא שהחשבון בוטל וקיבלתי החזר, אבל כשאני נכנסת לתהליך של שחזור חשבון, ולוחצת על "הבא" במטרה לשחזר את החשבון-
צפה בקובץ המצורף 1905055
הוא מיד כותב לי הודעת שגיאה שצריך לפנות למנהל האדמין. אבל אני זה מנהל האדמין, וכל דרך שניסיתי לשחזר את החשבון נתקלת בחומה נעולה של ההודעה הזו.
צפה בקובץ המצורף 1905056מישהו התנסה בזה ויכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
איך אתה רוצה להיכנס לחשבון אדמין אחרי שמחקת את הדומין ?
כפי שכתבתי קודם, התהליך של פתיחת דומיין עסקי דורש ידע מקצועי ונסיון.
לא הייתי ממליץ לעשות את זה "חפיף", זה דורש תכנון והקמה של התשתית העסקית שאתה רוצה לפתוח.
אוךך, אני סך הכל רוצה להמשיך בצ'אט עם הנציג בכדי לוודא את קבלת ההחזר הכספי עבור הדומיין שבוטל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה