- הוסף לסימניות
ומנסה לשחזר, על זה דיברתי.אוךך, אני סך הכל רוצה להמשיך בצ'אט עם הנציג בכדי לוודא את קבלת ההחזר הכספי עבור הדומיין שבוטל.
האם אין אופציה של שחזור חשבון? נטו בשביל לדבר עם הנציג ולוודא כנ"ל ולאחר מכן למחוק סופית ולפתוח חדש במקום אחר
ומנסה לשחזר, על זה דיברתי.אוךך, אני סך הכל רוצה להמשיך בצ'אט עם הנציג בכדי לוודא את קבלת ההחזר הכספי עבור הדומיין שבוטל.
בניהול האדמין - חיוב - את צריכה לחפש את הקישור לתכניות השונות, אני לחצתי על שדרג או משהו כזה, ואז את יכולה לבחור את התכנית הזולה יותראם פתחתי חשבון עסקי בג'ימייל, במסלול היקר יותר, אני עדיין בתקופת הניסיון ורוצה להגדיר את המסלול של BUSINESS STARETER בעלות של 24 ש"ח לחודש.
איך אני עושה את זה?
איפה ניתן להגדיר את זה?
גוגל מזהה שליחה סיטונאית של מיילים בבת אחת לכמות גדולה של נמענים- כספאם.יש לי שאלה
יש לי אתר ואני רוצה לפתוח מייל על מנת לשלוח פרסומים לאנשים על השירות שאני נותנת
בפעם הקודמת שעשיתי את זה במייל פרטי חסמו לי את המייל (כנראה בגלל דיווח ספאם)
איך עושים את זה?
עם מערכת שליחת דואר,@דב הטכנאי
יש לי שאלה
יש לי אתר ואני רוצה לפתוח מייל על מנת לשלוח פרסומים לאנשים על השירות שאני נותנת
בפעם הקודמת שעשיתי את זה במייל פרטי חסמו לי את המייל (כנראה בגלל דיווח ספאם)
איך עושים את זה?
לא חייב דומיין (אלא אם כן תרצו שהתפוצה תצא מהדומיין שלכם)@דב הטכנאי
מתעניינת גם בנושא זה- שולחת דרך מערכת דיוור פרסום לכמות גדולה של נמענים
ובגלל שג'מייל הולכת לשנות את המדיניות בענין הזה (המייל נשלח כאילו מכתובת ג'מייל רגילה) - רב מסר ממליצים לשנות לכתובת בדומיין פרטי ומאומת
אני מבינה שההמלצה היא לפתוח מייל ולרכוש דומיין במיקרוסופט 365 ?
במערכת שליחת הדואר מוגדרת כתובת ג'מייל ככתובת שממנה הדיוורים נשלחיםלא חייב דומיין (אלא אם כן תרצו שהתפוצה תצא מהדומיין שלכם)
אפשר דרך מערכות שליחת דואר.
לא ראיתי הודעה כזו של GMAILבמערכת שליחת הדואר מוגדרת כתובת ג'מייל ככתובת שממנה הדיוורים נשלחים
וג'מייל הולכת לחסום את זה בקרוב
@דב הטכנאי
יש לי מייל עסקי בגוגל
ואני מנסה עכשיו לפתוח מרחב משותף ולצרף למרחב המשותף את אלה שברשימת תפוצה שלי .
אני לוחצת הוספה - מכניסה כתובת אימייל
ומקבלת את השגיאה הבאה :" אי אפשר לצרף אנשים מחוץ לדומיין "
איך אני יכולה לצרף אנשים למרחב המשותף?
צפה בקובץ המצורף 1913227
אולי להוסיף אותם קודם בתור אנשי קשר?
ניסיתי ,אולי להוסיף אותם קודם בתור אנשי קשר?
ניסיתי ,
לא עובד!
- הכנסי ל-Google Admin Console.
- הכנסי לקטגוריה Apps (אפליקציות).
- בחרי Google Workspace.
- לחצי על Google Chat and classic Hangouts (צ'אט קלאסי ו-Google Chat).
- עברי לקטגוריה External Chat (שיחות חיצוניות).
- הפעילי את האפשרות Allow users to join rooms with external participants (אפשר למשתמשים להצטרף לחדרים עם משתתפים חיצוניים).
- שמרי את ההגדרות.
Control external Chat & spaces chat options | Google Workspace Help
support.google.com
שלח הודעה פרטיתאשמח אם תיצור איתי קשר דרך המייל או בטלפון 0548459401 אני מעונין שהמייל שלי ישב על דומיין פרטי ולא מצליח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים