כללי פתיחת מסמך חדש באילוס לפי גודל קבוע בלבד?

• הוסף לסימניות
כשאני פותח מסמך חדש באילוס' הוא נותן לי רק אופציות של קביעות מוכנות מראש,
ברגע שאני מנסה להגדיר את גודל הדף למידות שונות מהקביעה, הוא כותב לי שהערך לא חוקי.

תוכלו לראות בתמונה המצורפת שהמילים 'התאמה אישית' לא ניתנים לבחירה,
רק דף עם קביעה מוכנה.

(אציין שבגרסאות קודמות לא היתה לי בעיה זו, רק מCS4 זה התחיל)

תודה מראש לכל המסייעים!

קבצים מצורפים

• ilus.jpg
    KB 83 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
תבחרו דפוס
ואח"כ תנסו לשנות גודל.
אם לא מצליח, בכל מקרה אפשר לשנות גם לאחר פתיחת המסמך עם הכלי החדש שנוסף.

• הוסף לסימניות
תודה.

אבל מה אעשה שבאף אחת מהאפשרויות זה לא משתנה מעבר לגבולות הקבועים.
היתי מעוניין לדעת, האם זו בעיה רק אצלי, או של כל גירסה החדשה. (או שזה בכלל לא בעיה...)

• הוסף לסימניות
לאחר הקביעה דפוס, אין אפשרות לשנות רוחב או גובה?
או האפשרות האישית לא פעילה?

• הוסף לסימניות
תנסה במידות הרוחב והגובה למחוק את כל המופיע ולכתוב ספרות בלבד, יתכן שיש איזה רווח שהוא לא מזהה [כך קרה לי בעבר עד שתפסתי את הבעיה].

• הוסף לסימניות
זה באג בגירסה המתורגמת לעברית של CS4.

תנסה לכתוב מידות באינצ'ים, למשל: 12.5" ותראה שזה יעבוד.

מומלץ בחום להסיר את הגרסה העברית ולהתקין מחדש אילוס' באנגלית.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים.

graphic - תודה מיוחדת.
יש מה לעשות חוץ מלהתקין באנגלית, לפנות לקוויקסופט למשל?!

• הוסף לסימניות
עדיין מומלץ בחום רב להתקין באנגלית, לא רק מסיבה זו, אלא מעוד כמה סיבות, למשל:

הספרות המקצועית מתייחסת רק לגרסה האנגלית. כן גם מדריכי וידאו וכד'. גם מורים רבים לא מכירים את הגרסאות העבריות כלל.

גרסאות עתידיות לא בהכרח ישווקו ע"י קוויקסופט, כך שבהחלט ייתכן שהתירגום יהיה שונה. דוגמה למשל: CS2 שווקה בארץ ע"י קרטסופט, ובה תורגם המושג stroke בעברית ל- משיחה, CS3 ו-CS4 משווקות ע"י קווויקסופט, ובהן ה-stroke נקרא דווקא "היקף".

לעיתים, באותה תוכנה עצמה, אותו מושג - מתורגם במקומות שונים תחת שמות שונים.
למשל: ב-CS2 המונח flip (שבינינו, לא כ"כ קשה לזכור אותו...), תורגם במקום אחד "היפוך" ובמקום אחר "שיקוף" - מנין לך לדעת שמדובר בעצם באותה פקודה?!

ברוב המקומות ממילא מותקנת גרסה אנגלית. מה תעשה אם תרצה לעבוד על מחשב שלא מותקנת בו גרסה עברית? אפילו סדר הפקודות בתפריטים שונה, משום שהן מסוגרות לפי א' ב'!

זה רק מדגם מהסיבות להמלצתי הנ"ל, וזה עוד לפני הבאגים השונים שהגרסה העברית התברכה בהן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה