פתיחת משפחתון של התמת מהבית

• הוסף לסימניות
יש למשהיא ידע מוסמך מה דורשים ממשרד התמת בשביל זה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;1400824:
תודה..
זה נשמע ממש מסובך..):

כדאי לך ליצור קשר עם הארגון המפעיל באזור מגורייך והמפקחת כבר תסביר לך מה קורה בדיוק.
חבל לוותר כך כי בדר"כ הכל נראה מסובך יותר על הנייר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ari;1400833:
כדאי לך ליצור קשר עם הארגון המפעיל באזור מגורייך והמפקחת כבר תסביר לך מה קורה בדיוק.
חבל לוותר כך כי בדר"כ הכל נראה מסובך יותר על הנייר...

אני לא חושבת שיש פה דבר כזה..
זה לא מקובל פה ולכן זה נשמע לי יותר מסובך.
איך אני יודעת מי אחראית בכל איזור?

• הוסף לסימניות
אצלנו היו פרסומים בעיתון כך הפנתי את חברה שלי ויש לה היום משפחתון בבית של התמת.
אולי תנסי ליצור קשר עם התמת במספר *2969 או 12222-969

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;1400881:
אני לא חושבת שיש פה דבר כזה..
זה לא מקובל פה ולכן זה נשמע לי יותר מסובך.
איך אני יודעת מי אחראית בכל איזור?

את מתכוונת לרכסים?
אם כן, אני חושבת שיש יותר מאחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1400934:
את מתכוונת לרכסים?
אם כן, אני חושבת שיש יותר מאחד.

לא ברכסים...
שם זה היה הולך יפה.זה די מוכר..נראה לי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה