התייעצות פתיחת סניף חדש של מכבי בפריפריה מי יכול לעזור בנושא ?

• הוסף לסימניות
אנחנו רוצים לפתוח סניף חדש של מכבי איך עושים זאת ? למישהו יש מידע בנושא?

• הוסף לסימניות
ממה שאני יודעת מדברים אחרים:
לאתר מקום מתאים לפתיחת מרפאה.
להגיע עם נתונים שאכן יש צורך במרפאה ויש אנשים שירצו לעבור.
ועם זה לפנות למנהל מחוז חרדי.

• הוסף לסימניות
יש אצלכם צורך?
אין קופות אחרות שסוחפות את כולם אליהן? כי אם כן, צריך לבדוק אם לבסס קופה כשהציבור לא מעוניין זה כדאי.

• הוסף לסימניות
יש פה גם כללית וגם מאוחדת כשהשירות והאיכות ברצפה..כולם מאוכזבים ..מקום בסדר גודל של 400 משפחות חרדיות + 500 משפחות חרדיות בשכונה ליד + 1400 אנשים מהסביבה שכבר נמצאים במכבי (מפי מנהלת מרחב מכבי באיזור)..

• הוסף לסימניות
לא הבנתי ה-400 משפחות וה-500 משפחות הם כבר במכבי או בקופה אחרת?
עד כמה שידוע לי יותר מושך אותם לבוא אם יש להם פוטנציאל גדול של משפחות שיצטרפו אליהם לא של מבוטחים כבר.

• הוסף לסימניות
לא, הם אינם מבוטחים במכבי הרבה מאד יעברו ברגע שיהיה סניף..

• הוסף לסימניות
אז אם ככה יש למכבי אינטרס ברור לפתוח סניף.
ואם אתם בקשר עם המנהלת מרחב למה שלא תשאלו אותה מה צריך לעשות כדי לפתוח סניף.
אפשר לפנות גם למנהל המגזר החרדי הרב משה שלזינגר (אין לי את המספר שלו).

• הוסף לסימניות
לא מספיק להם,
+ הם לא בכיוון כרגע..
השאילה היא איך אפשר לדחוף את זה מלמעלה.

• הוסף לסימניות
לא מספיק להם,
+ הם לא בכיוון כרגע..
השאילה היא איך אפשר לדחוף את זה מלמעלה.
אז כמו שכתבתי להשיג את המספר של הרב משה שלזינגר ולפנות אליו.
אם יש לכם 900 משפחות פונטציאליות אני חושבת שברגע שתגישו קובץ מסודר של המשפחות שמתחייבות לעבור ולא דיבורים בע"פ של בערך 900 משפחות שאולי יעברו וגם לעשות עבודת שטח ולמצוא מבנה מתאים למרפאה (יכול להיות שטכנית אין אצלכם מבנה שאפשר לפתוח בו מרפאה? ובגלל זה היא לא התייחסה) אני מאמינה שהמנהלת מרחב אצלכם תתייחס אחרת.

• הוסף לסימניות
קצת לא מובן לי...
אם הם לא בכיוון אז למה שהם יפתחו?
זה השקעה אדירה.
וזה לא רק לאתר מקום. זה להתאים אותו מבחינת התקן של משרד הבריאות. זה בערך כמו לבנות מחדש.
אם לא יהיה לך XXXX של חתימות שיעברו הם לא יפתחו לך.
בד"כ מי שפותח או יוזם (כמו שאני מכיר כמה כאלו) הוא זה שמעוניין להשכיר את המבנה או בעל אינטרס אחר...
אם יש לך 400 לקוחות מאוכזבים. תיגש בשמם לקופה שאתה חבר בה ומאוכזב ותשים את הדברים על השולחן... ואולי תבקשו מתאמי קשרי קהילה או משהו כזה.. הם עושים בד"כ עבודה יפה...
-בנימה שונה, לא תמיד עדיף להחליף פרה בחמור. לפעמים יותר עדיף לחנך קצת את החמור שלך..

• הוסף לסימניות
יש מתאמי קשרי קהילה ויש מנהלי סניף ועם כל זאת דבר לא עוזר..
רק תחרות זה מה שיעזור לכולם כל הקופות
שנית,מכבי ידועה באיכות הרופאים (ובשירות ?) והטיפולים.

אגב זה 400 לקוחות * 2 + ילדים ......

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לקוח מכבי.
הייתי קצת מרפה את ידיכם בבקשות ממכבי.
הם קופה מאד מרובעת. מאד ממסדיים הכל צריך לעבור ולעבוד בצורה מושלמת.
גם אם הם יפתחו מרפאה יהיה שם רופא וחצי, או שבכלל הם יקראו לזה מרפאת רופאים עצמאיים וכד'

במודיעין עילית היא מזדחלת רק לאחר כללית ומאוחדת.
בכל פרמטר אפשרי: מספר חברים, מס' מרפאות ובתי מרקחת, שעות רופאים, שעות משרד ועוד.
כל הפניות למנהלי המחוז לא הועילו אלא לשיפורים קוסמטיים.

דווקא מי שידע להזיז ענינים כאן זה מאוחדת וכללית
במאוחדת יש אחד בשם דודי שוורץ <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תנסו להתכתב איתו בנושא , הוא מנהל מטה מגזרים (ובן של הרב מנחם שוורץ מפ"ת)

• הוסף לסימניות
אני לקוח מכבי.
הייתי קצת מרפה את ידיכם בבקשות ממכבי.
הם קופה מאד מרובעת. מאד ממסדיים הכל צריך לעבור ולעבוד בצורה מושלמת.
גם אם הם יפתחו מרפאה יהיה שם רופא וחצי, או שבכלל הם יקראו לזה מרפאת רופאים עצמאיים וכד'

במודיעין עילית היא מזדחלת רק לאחר כללית ומאוחדת.
בכל פרמטר אפשרי: מספר חברים, מס' מרפאות ובתי מרקחת, שעות רופאים, שעות משרד ועוד.
כל הפניות למנהלי המחוז לא הועילו אלא לשיפורים קוסמטיים.

דווקא מי שידע להזיז ענינים כאן זה מאוחדת וכללית
במאוחדת יש אחד בשם דודי שוורץ <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תנסו להתכתב איתו בנושא , הוא מנהל מטה מגזרים (ובן של הרב מנחם שוורץ מפ"ת)
בדיוק, אתם פשוט נדחפים לקבל שירות מישהו שקשה לו לתת את זה...

מה שהכי טוב קודם כל, תגבשו קבוצה גדולה של משפחות יחד
עם תלכו לקיימים ותבקשו מהם את מה שאתם רוצים שישפרו
תוך כדי שהם יבינו שאם הם לא ישתפרו, תעברו כולכם לקופה המתחרה כמקשה אחת.

• הוסף לסימניות
עוד נקודה למחשבה:
אמי גרה באחת הפריפריות שמכבי לא נחשבת כאן לקופה מובילה מבחינת השירותים והרופאים שנותנת ומסוגלת לספק.
בדקתם שבאמת היא מסוגלת לספק לכם את כל השירותים שהם לא רק רופא משפחה וקצת מעבר אלא את כל המכונים שתדרשו בעתיד ולא עגידו לכם תסעו עד למרכז כי שם אנחנו קופה מובילה ושם יש לנו את כל השירותים והרופאים המומחים שאנחנו מפרסמים במודעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....