דרוש מידע פתיחת עוסק מורשה-המלצה לאיש מקצוע

• הוסף לסימניות
שלום אני צריך לפתוח עוסק מורשה , האמת שאני לא מבין בזה כלום פשוט מתחיל לעבוד כפרילנסר עם הצגת חשבונית בסוך חודש, כמה זמן לוקח התהליך? אשמח לשמוע המלצות על איש מקצוע בתחום איזור קרית גת-קרית מלאכי- אשקלון.

• הוסף לסימניות
שלום אני צריך לפתוח עוסק מורשה , האמת שאני לא מבין בזה כלום פשוט מתחיל לעבוד כפרילנסר עם הצגת חשבונית בסוך חודש, כמה זמן לוקח התהליך? אשמח לשמוע המלצות על איש מקצוע בתחום איזור קרית גת-קרית מלאכי- אשקלון.
אתה לא חייב לגור ליד האיש מקצוע. תפגוש אותו פעם אחת ואחר כך הכל במחשב.

• הוסף לסימניות
גר בבני ברק אבל נותן שירות בכל הארץ
כמו שציינו חשוב מאוד השירות הזמינות והמקצועיות
אשמח לתת שירות

• הוסף לסימניות
לוקח יום-כמה ימים עד שמע"מ ומ"ה פותחים את התיקים, הכל מתבצע באופן מקוון, אין צורך בהגעה פיזית.
יכול לשלוח מייל לh0583228555*gmail.com, אשמח לתת לך שירות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כל בעלי המקצוע מוזמנים לרשום את שמותיהם המלאים - ולא ניק - נראה לי שזה יותר תועלתי
בהצלחה לכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה