כןמישהו יודע האם בעל יכול לפתוח לאישתו עוסק פטור,
במשרדי מע''מ באמצעות יפוי כוח?
זוכרת שאני הלכתי לפ"ש בתור סתם מישהי לפתוח למישהו תיק עם ייפוי כח שלו אלי וזה הלך חלק -לפחות פעמייםלדעתי א"א לתת יפוי כח לבעל - אפשר רק למייצג או לבא כוחו של מייצג.
יתכן ויש פקיד נחמד שיתעלם ?
אני עשיתי הכל און ליין.
למה צריך יפוי כח?
איך און ליין?
פתחתי פניה במע"מ עם בקשה לפתיחת עוסק פטור, וצירפתי את המסמכים הנדרשים.
נושא ראשי מע"מ, נושא משני: רישום ופתיחת תיקים.
ממלאים את הפרטים ומצרפים טופס בקשה לפתיחת תיק בצרוץ צילום ת.ז.
בפרטי הפנייה ממלאים:
פנייה למשרד - מע"מ ומכס ירושלים
נושא: פתיחת תיק עוסק פטור
תוכן הפנייה:
שלום וברכה,
ברצוני לפתוח תיק עוסק פטור. הבנתי שבהתאם למצב ניתן לשלוח טופס בקשה באמצעות מערכת זו. מצ"ב טופס בקשה וצילום ת.ז שלי כפי הנדרש.
אשמח לקבל אישור על פתיחת העסק ותעודת עוסק פטור למייל.
תודה מראש
אני חושבת ששבועותוך כמה זמן הפניה מטופלת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים